Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Koncertek és sportprogramok a Coca-Cola Beach House-on

Coca Cola Beach House - Koncertek és sportprogramok a Coca-Cola Beach House-on

Azok, akik kilátogattak a siófoki aranypartra, ismét kedvükre válogathattak a változatos programok közül. Napokkal ezelőtt fergeteges divatshow-val indult a nagyszínpadon, ahol a legújabb nyári kollekciót tekinthették meg a napfürdőzők. A bemutatók után egy lenyűgöző tánc- és harcművészettel, a capoeirával ismerkedhettek meg a strandolók.

A színpadon zajló programok mellett egész nap üvegfestésben tehették próbára kézügyességüket kicsik és nagyok egyaránt, miközben a vállalkozóbb szelleműek kincset kereshettek a medencében. A már megszokottá vált strandröplabda, homokfoci és vízifoci mellett a gyengébb nemnek is tartogatott meglepetés a Coca-Cola Beach House. A hölgyek napközben profi sminkesektől és fodrászoktól kérhettek tanácsokat, és tesztelhették is a legújabb termékeket.

A Coca-Cola Beach House a mozgást és sportolást kedvelő Balaton melletti nyaralók körében is méltán közkedvelt, hiszen a víz közeli homokos part sok nyári sportágnak is kellemes környezetet biztosít. A hölgyek körében a legkedveltebben a mindennap 14 órakor megrendezésre kerülő, Czanik Balázs által vezetett aerobic órák. Az erősebbik nem szívesebben rúgja a labdát a homokfoci- vagy a vízifocipályán, de sokan a strandröplabdának sem tudnak ellenállni. A nyarat végigkíséri a Balaton Beach Tour bajnokság, amely minden hét vasárnapján kerül megrendezésre. A bajnokságra amatőr csapatok jelentkezhetnek nemtől és kortól függetlenül.

Jónap Tamás

2004. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
dorci 2004. 07. 28. 0:00
Nagyon jó
Vendég 2004. 08. 09. 0:00
Tök jo!! Ügyik vagytok
Vendég 2005. 02. 08. 15:14
jo
Vendég 2005. 02. 08. 15:15
aha

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Koncertek és sportprogramok a Coca-Cola Beach House-on cikk képei
Coca Cola Beach House - Koncertek és sportprogramok a Coca-Cola Beach House-onCoca Cola Beach House - Koncertek és sportprogramok a Coca-Cola Beach House-on