Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Celine Dion Las Vegas-i show-ja elsöprő sikereket arat

Celine Dion - Celine Dion Las Vegas-i show-ja elsöprő sikereket arat

2003. március 25-e óta zajlik hihetetlen sikerrel Celine Dion: A New Day… című show-műsora a Las Vegas-i Caesars Palace-ben. Az énekesnőnek szerződése szerint három éven keresztül összesen 600 fellépést kell teljesítenie, az előadás eddigi sikere azonban minden előzetes várakozást felülmúlt.

A Caesars Palace-ben lévő 4000 férőhelyes Colosseum estéről estére zsúfolásig megtelik rajongókkal, a nyitóelőadás óta teltházzal futó koncertsorozatra szinte lehetetlen jegyet szerezni, a show-t eddig több mint 1 000 000 rajongó látta. A fantasztikusan látványos műsor rendezői székében Franco Dragone ül, akit elsősorban a Cirque du Soleil néhány előadásának direktoraként ismert meg a nagyközönség. A program Celine Dion legnagyobb slágereiből áll össze, minden egyes dalhoz külön koreográfia és színpadkép társul, mely megvalósításában 48 táncos és 12 zenész vesz részt. A tánckar összeállítása sem volt könnyű feladat, a világ szinte összes nagyvárosában (pl. London, Párizs, Amszterdam, New York, Las Vegas) zajlottak egy időben a meghallgatások. Az eddig már egy Emmy-jelölést is begyűjtött műsor utáni hihetetlen érdeklődést mi sem jelzi jobban, mint hogy eddig olyan világsztárok is megtekintették a showt, mint Justin Timberlake, Catherine Zeta-Jones, Arnold Shwarzenegger és Britney Spears. Idén márciusban a műsort két magyar hölgy is élvezhette a Sony Music Hungary és a Coty Hungary Kft jóvoltából. A „Celine Dion várja Las Vegasban” címmel indított nyereményjáték apropóját az új francia nyelvű Celine Dion album (1 Fille & 4 Types) megjelenése illetve a Dion nevét viselő parfüm magyarországi bevezetése szolgáltatta. A játék fődíja egy ötnapos, kétszemélyes utazás volt Las Vegas-ba, és természetesen az A New Day… show megtekintése a Caesars Palace-ban. A nagy sikerrel zajló nyereményjátékot lezáró sorsoláson a szerencse egy dunaújvárosi hölgynek kedvezett, aki másodmagával tölthetett el felejthetetlen napokat a csillogás, pompa és kaszinók városában.

Celine Dion - Celine Dion Las Vegas-i show-ja elsöprő sikereket arat

Az énekesnő legújabb lemeze is a show-hoz kapcsolódik, hiszen a június 14-én megjelent A New Day… Live In Las Vegas című koncertalbum zenei anyaga megegyezik a show-műsoréval. A Las Vegas-ban rögzített, 15 dalt tartalmazó lemezen a nyilvánvaló Dion slágerek (My Heart Will Go On, I’m Alive, Because You Loved Me) mellett feldolgozásokat (I Drove All Night, Fever, What A Wonderful World), egy dalt a tavaly kiadott francia nyelvű albumról (Et je t’aime encore) és két vadonatúj felvételt (You And I, Ain’t Gonna Look The Other Way) hallhatunk.

Az albumon a következő dalok szerepelnek:
1. Nature Boy
2. It’s All Coming Back To Me Now
3. Because You Loved Me
4. I’m Alive
5. If I Could
6. At Last
7. Fever
8. I’ve Got A World On A String
9. Et je t’aime encore
10. I Wish
11. I Drove All Night
12. My Heart Will Go On
13. What A Wonderful World
14. You And I (új stúdiófelvétel)
15. Ain’t Gonna Look The Way (új stúdiófelvétel)

A koncertalbumon található két vadonatúj dal közül elsőként a You And I kerül a rádióállomásokhoz. A középtempós, igazi nyári slágernek ígérkező dal Aldo Nova (korábban olyan sztárokkal dolgozott együtt mint a Bon Jovi) és Jacques Duval közös szerzeménye.

fkriszta

2004. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 07. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 10. 0:00
én ngyon szeretem Celine DiontSzerintem szuperül énekel.
Vendég 2004. 10. 18. 0:00
Szerintem is! Nekem ő a kedvencem és csak jót tudok mondani róla!! Nagyon szeretem!!! CÉLINE DION FOREVER!!! És még autogrammom is van tőle!:)))))
Vendég 2004. 10. 22. 22:58
Imádom és imédom és egyszerűen nem tudok vele betelni!!!!!
Vendég 2004. 12. 14. 22:06
én is szeretem .eszméletlen jó hangja van!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Celine Dion Las Vegas-i show-ja elsöprő sikereket arat cikk képei
Celine Dion - Celine Dion Las Vegas-i show-ja elsöprő sikereket aratCeline Dion - Celine Dion Las Vegas-i show-ja elsöprő sikereket arat