Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erdélyben lép fel Ákos!

Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!

Immár második alkalommal fogadta el Ákos az erdélyi Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor meghívását. Így július 24-én, szombaton este Tusnádfürdőn lép színpadra Ákos és zenekara Az utolsó hangos dal turné keretében. A koncert INGYENES!

Ákos immár második alkalommal látogatja meg az erdélyi magyar fiatalokat. A Bálványosi Szabadegyetem felkérésére először múlt évben, az Andante koncertturnéval tette tiszteletét Ákos Erdélyben, ebben az évben pedig Az utolsó hangos dal turné második állomásaként, július 24-én, szombaton este egy ingyenkoncert keretében örvendezteti meg az erdélyi fiatalokat Tusnádfürdőn.

Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!

A nagysikerű Kisstadionban adott Az utolsó hangos dal címre keresztelt koncert után Ákos és zenekara országjáró turnéra indult július első napjaiban. A turnén a nagykoncert dalai kerülnek előadásra, bár a koncertrepertoár némi fazonigazításon esett át. A műsorban csak az igazán rockos, zúzós dalokat hagyták meg, a vonósok pedig ezúttal otthonmaradtak. Az Új törvény album dalain kívül sok régi nagy siker is felhangzik a koncertek során, valamint a legutóbbi Ákos-szerzemény, Az utolsó hangos dal rockverziója is eldördül. A koncertturnén a két régi Bonanzás társat, Hauber Zsoltot és Menczel Gábort is viszontláthatja a közönség, így a három számos Bonanza-blokk sem marad el.

Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!

További turnédátumok:
- július 24., szombat: TUSNÁDFÜRDŐ (Erdély), 21.00 - INGYENES!
- július 30., péntek: ESZTERGOM, Esztergomi Nyári Fesztivál, 20.00
- július 31., szombat: SIÓFOK, Szabadtéri Színpad, 20.30
- aug. 14., szombat: ABÁDSZALÓK, Szabadtéri Színpad, 20.30
- aug. 19., csütörtök: AGÁRD, Popstrand, 20.30
- aug. 21., szombat: TIHANY, Szabadtéri Színpad, 20.30
- aug. 28., szombat: SZEGED, Szegedi Ifjúsági Napok, 20.30

Jegyek kaphatók a nagyobb jegypénztárakban, valamint rendelhetők Ákos honlapján működtetett webáruházból is.

Fotó: Tyukodi László/FalconMedia

fkriszta

2004. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 07. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 23. 0:00
Már megint??? Ismertek ti egyáltalán más előadót Ákoson kívül?? :) Mennyit fizet nektek? Különben is, kit érdekel, hogy ki mikor megy Romániába?
Vendég 2004. 07. 23. 0:00
Kedves Guest! Nem kötelező elolvasni a cikket. Amúgy Ákos a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb alakja. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embert érdekel, hogy merre koncertezik éppen. Egy kiváló zenészről beszélsz...de igazadvan az mindenkit jobban érdekelne, hogy Britney épp kivel kavar...no comment! üdv:ancs
fkriszta 2004. 07. 23. 0:00
Kedves Guest! Lehet, hogy téged nem érdekel Ákos, de az olvasóink nagyrészét igen. Legalábbis a számadatok ezt mutatják. Ezenkívül lehet, hogy furcsán fog hangozni, de ezt az oldalt nemcsak Magyarországról olvassák sokan, hanem az országhatáron túlról is. Többek között erdélyiek is, lásd a legnagyobb fórumozóink MadMax és elég széles baráti köre Nagyváradról. A cikkekinkért még semmelyik zenekar, előadóművész nem adott anyagi jutattást, legkevésbé Ákos. És igen, ismerünk temérdek más művészt, lásd a music. hu teljes biográfiáit. Nem tudom megmondani hány százról van szó. Remélem elég kimerítő volt a válaszom. Üdv: Kriszta
Vendég 2004. 07. 23. 0:00
Kedves Kriszta! 'Guest' vagyok. Ami a korábbi postomat illeti, az csak egy mindenféle érv nélküli 'fikázás' , tehát ennyire is kell komolyan venni. Szóval, bár nem lenne muszáj magyarázkodnom miatta, de egyvalamit mégiscsak leszögeznék, mert fontos: a világért sem állt szándékomban megsérteni egyetlen határon túli magyart sem. Ákos meg (akiről megvan a véleményem, de ez most nem tartozik ide), kicsit felül van reprezentálva ezen az oldalon, a vak is látja. De persze nekem teljesen mindegy. További jó munkát!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Erdélyben lép fel Ákos! cikk képei
Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!Ákos - Erdélyben lép fel Ákos!