Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget-Feszti-Rock-Körkép Vol.2

Sziget - Sziget-Feszti-Rock-Körkép Vol.2

A Sziget Fesztivál harmadik legnagyobb színpada idén is meg lett alázva a leggyatrább hangtechnikával. Estig a hőséggel, levegőtlenséggel, 23 óra után meg a hangerő nélküli, megszólalásában élvezhetetlen koncertekkel kellett megküzdeni.

Szigetelés, ami ezesetben a sátor zajszigetelését jelenti, valamelyest javult, de ez az oldal bejáratok bezárásával párosult, tehát aki elégedetlen, az valamelyest joggal teszi ezt. A hasonló méretű Wan2 színpad érdekes módon bikául szólt és szól. A hétfői Strong Deformity ott például dobhártya megsemmisítő erővel dörrent meg.

Visszatérve a szombati napra - ugye itt most mottónk a rock - nem volt Tankcsapda, de volt helyette Hooligans, sajnos. Kár volt őket Nagyszínpadra tenni. Az In flames produkciójára a Hammer sátor nagyrésze átvándorolt a "Main Stage" elé, majd az ezt követő The Rasmus jellegtelen rock csapat helyett, az Amorphis volt inkább vonzóbb a rocker közönség számára. Apropó The Rasmus: egy HIM kópia az egész, jellegtelen, és minden eredetiséget nélkülöző zenével. Belőlük soha nem lesz egy Metallica, de azért csak sikítsatok értük csajok!
Az esti nyugalmat az R-Go kavarta fel, jó kis hangulatot csinálva, de az afrikai faluban lévő osztrák Gipsy Kings tribute banda is jól osztotta a lapot. Az eredeti zenekart megszégyenítve Baila Me és Bamboleo-zhattunk.

Sziget - Sziget-Feszti-Rock-Körkép Vol.2

Vasárnap legális nemierőszakolási lehetőséggel találkoztam. Egy lány a hátára akasztott táblán hirdette: seggre pacsi 200Ft... szóval felettébb alacsony tarifával lehetett élvezkedni. :) Nem úgy a vizespóló versenyen, ahol főleg erősen besörözött állapotú fiúk szerepeltek. Nem volt túl szép látvány, de szerencsére sikerült ezt ellensúlyozni vetkőzős csajokkal a Sex Action koncerten. Ez anno szokásos show elem volt a banda részéről! Nosztalgia bulit láthattunk, nem többet. Szaszának jobban áll a Zorall, és Ganxsta úrnak is a Kartel, de azért tisztességes, és nagyon jó hangulatú bulit csaptak.
Az Anthrax jött este, percre pontosan, és aratott! Scott és Bush nagymesterek precíz pontossággal, és keményen leízzadva vezényelték le a koncertet! Kérésükre, a fényekkel inkább a közönséget világíttatták. Best Of program volt, amit hosszú ideig el lehetett volna nézni, hisz' nekik minden fellépésük más és más, mint egy valódi színházi műsorban. Az Anthrax amúgy szeret Magyarországra járni. Múltkori fellépésükkor városnézésre is akadt idejük. Scott Ian személyes blogjait pedig el lehet olvasni a banda honlapján. Reméljük ír majd az idei szigetes fellépésükről is!

Egy ilyen koncert után már inább a pihenésé, a másnapi erőgyűjtésé volt a főszerep.
Folyt. köv...

/Anthrax fotó: Fiák Kriszta/

Gab

2004. 08. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 08. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 08. 11. 0:00
Lol bazz, a Rasmust szídod, de a kis cigókat véded! :D
Gab 2004. 08. 13. 0:00
Nem védek én senkit. Akikről meg írtam, köze nem volt a romákhoz, csak egy tribute banda volt. Az Ektomorfban is van két roma gyerek, és ku..a jól nyomják, de ez nem jelenti hogy közel állnának hozzám, mert a zenéjüket bírom.
Vendég 2004. 08. 13. 0:00
Jó, közben rájöttem, hogy hülye vagyok, csak hirtelen felkaptam a vizet.
Vendég 2004. 08. 19. 0:00
figyi izlések és pofonok!! de a the rasmus akkor is jo volt ba+!! szerintem aki nem szereti az nem volt ott és aki szerette az ott volt h lássa öket!! emellett nem gondolod h azzal h azt irod h jellegtelen ill h HIM kopik azzal +bántasz olyan embereket akik nem igy vélik! a cikk nem rossz! de ha +fogadod a tanácsom akkor legközelebb figyelj arra h ne bánts + olyanokat akik nem igy vélekednek! vagy legalább finomabba más szoval kifejezve ird le a véleményed! szol béke veled! és legközelebb légy tapintatosabb! köcke!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sziget-Feszti-Rock-Körkép Vol.2 cikk képei
Sziget - Sziget-Feszti-Rock-Körkép Vol.2Sziget - Sziget-Feszti-Rock-Körkép Vol.2