Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra!

Karányi - Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra!

Egy régi vágya teljesült az elmúlt hétvégén Karányi Daninak, amikor is találkozhatott és beszélgethetett egyik nagy kedvencével LTJ Bukem-mel. Emellett jön az új Karányi kislemez, ami viszont egyenlőre CD formátumban sehol sem lesz kapható.

Addie Brik brit énekesnőnek nemrégiben jelent meg 3. albuma, amelyen Addie egyik Karányival közösen írt száma is megtalálható, a címe: Fruit Fly. Addie Brik zenéjére az akkusztikus-avantgárd és elektronikai elemek jellemzőek. Az énekesnő 2002-ben járt Budapesten, ekkor figyelt fel Karányira, és kérte fel őt a közös munkára. Így az új Karányi albumra sem kell már sokat várni, ez várhatóan októberben jelenik meg.

Karányi - Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra!

Ami pedig igazi meglepetés lesz, hogy szeptember 15-én az eMusic-Origo Play zeneáruházban nem mindennapi módon kerül a nyilvánosság elé Karányi új kislemeze, a Road To Home. A világ elektronikus zenei berkeiben nem különleges az, hogy egy szám és annak remixei csak online jelennek meg. Magyarországon viszont a CLS az első, aki ilyen formátumban ad csak ki egy kislemezt.

Pet

2004. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2004. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkrol?
syntax.error 2004. 08. 25. 0:00
Hmm... az első album is jó volt bár kissé túl változatosnak tűnt... A másodikon már minden bizonnyal egy öszzeérnek az "ízek".
2004. 08. 26. 0:00
Single csak online változatban? Remek ötlet és hasonlóaknak kellene követnie. Minél több exluzív felvétel kell, ami csak fizetős letöltéssel szerezhető meg. Csak így fog tudni megerősödni a magyar online zeneipar.
Vendég 2004. 10. 21. 0:00
bizonyára hallottál már androról,szerintem dolgozhatnátok egyszer együtt,mindketten nagyon szuperek vagytok!
marcel, good looking 2004. 12. 27. 15:20
Csodálatos ez a hír :) Örülök, hogy Karányi Dani végre találkozhatott Bukemmel :) Én ugyan rendszeresen találkozom vele, mert 2002 óta a Good Looking művésze vagyok, de hát ennek, ugye, nincs hírértéke... Meg annak sem, hogy a Groove Armada készített nekem remixet, meg annak sem, hogy hány művésszel dolgoztam együtt a nemzetközi élvonalból, meg hánnyal volt lehetőségem találkozni a hosszú évek alatt. Nem is beszélve azokról a VALÓDI eredményekről, amelyeket nemzetközi szinten elértem. De nem is ez itt a lényeg. Csak azért szóltam hozzá, mert elszomorít a mai magyar média felületessége, és szomorú, hogy ez átszivárog a netes újságírásba is. Én még azért reménykedem

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra! cikk képei
Karányi - Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra!Karányi - Karányi és LTJ Bukem. Dani régi álma vált valóra!