Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felpörgött a Unique

Unique - Felpörgött a Unique

A magyar popduó házatáján igencsak beindultak az események. A magyar popcsapatok közül egyedüliként kapott meghívást a Unique az Athen tengerpartján található voulai sporttáborba, az olimpiai játékok helyszínére.

Itt a többi magyar szurkolóval, sportolókkal laktak együtt közel egy hétig. Kilátogattak a magyar vonatkozású férfi és női kézilabda mérkőzésre, voltak ping-pong és base ball meccsen is. Először vettek részt személyesen olimpiai eseményeken, ami természetesen életre szóló élményt jelentett a csapatnak. Ott tartózkodásuk alatt nagy sikerrel léptek fel a magyar szurkolóknak, ahol a legújabb daluk, a „Képzeld el!” is felcsendült.Amíg Zsoltit inkább a meccsek vonzották, addig Ádám és Gabi időt szakított arra is, hogy bejárják Athen belvárosát, felmenjenek az Akropolisba, a Parthenonhoz, sőt részt vettek egy egy napos hajókiránduláson is, amely során Hydra, Poros, és a régi főváros Aegina szigeteit érintették.Pireusba, az athéni kikötőbe érkezett az olimpiai játékok tiszteletére a „Queen Mary 2”, ma a világ egyik legnagyobb hajója, aminek közvetlen közeléből indult Gabiék – ugyancsak méretes – hajója.

A második „Mozaik” album harmadik kislemezéhez, a „Képzeld el!” c. dalhoz készült videoklip is. A Vivának – először – csak megmutatásra szánt klippet a zenecsatorna azonnal játszani kezdte (a legerősebb rotációban), mivel nagyon megtetszett nekik. A forgatás két helyszínen játszódott, egyrészt egy magánlakáslakás nagyszobájában, illetve egy belvárosi öt emeletes ház tetején. A második helyszín (háztető) nagyon veszélyes volt, hiszen nem volt semmilyen kerítés ami védelmet nyújthatott volna a mélységgel szemben. Ez aztán majdnem tragédiához vezetett. Gabi két snitt között – csodálva a panorámát lenézett a tetőről, és a szeles idő miatt majdnem egyensúlyát vesztette.

Örömteli hír, hogy a csapat november 4-én – két év után – másodszor ad élő koncertet a Petőfi Csarnokban. A rendezvény előkészületei már folynak.

Jónap Tamás

2004. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkrol?
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Két év alatt két élő koncert? BRAVO play-back huszárok! És ezzel még dicsekednek is! (Mint ahogy az éneklős lány is azzal, hogy sosem tanult énekelni) Erről inkább mélyen kussolnék,
Vendég 2004. 09. 09. 0:00
Szerintem azegész cspat nagyon jó, nekem tök tteszik
Vendég 2004. 10. 04. 0:00
a világ vagy magyarország legjobb bandája

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Felpörgött a Unique cikk képei
Unique - Felpörgött a Unique