Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Timo is DJ lesz a VIVA kamionon

VIVA - Timo is DJ lesz a VIVA kamionon

Ötödik alkalommal rendezik meg a Budapest Parádét. A hatalmas érdeklődésre számottartó rendezvényén a VIVA TV ezúttal is egyedi kamionnal és fedetlen keblű táncoslányokkal képviselteti magát. A zenetévé kamionja már önmagában nagy feltűnést kelt majd, élénk színeivel, és díszítésével mindenképpen a rendezvény egyik legfeltűnőbb látványa lesz.

Akinek kevés lenne a jármű látványa, az legeltetheti majd a szemeit a lengén öltözött táncoslányokon is. Jópár csinos hölgy ropja majd a kamionon fedetlen keblekkel. Domborulataikon a tévé logóját viselik csak, azt is festve. A profi táncoslányokon kívül vállakozó kedvű "civilek" is helyet kapnak a platón. Több, mint egy hónapon át járta a VIVA TV stábja az országot, és keresték a szerepelni vágyó, jó mozgású fiatalokat. "Benne leszek a tévében!" -felkiáltással jelentkeztek a lányok és a fiúk. Hét nagyvárosban jelent meg a VIVA stábja, és szemügyre vették, ki a legszexisebb, legvagányabb, és ki tud a legjobban táncolni. Közülük kerültek ki azok, azok, akik nem csak a tévében lehetnek benne, hanem a Budapest Parádé VIVA kamionján tombolhatnak. A hazai sztár DJ-k közül idén Shane 54, Newl, Náksi vs.Brunner, Timo, Spigiboy és Sterbinszky is tiszteletét teszi.
Timo nagy kísértésnek lesz kitéve, hiszen a táncoslányok biztosan nem kerülik majd el a figyelmét, így nagyon kell összpontosítania a lemezjátszóra.

VIVA - Timo is DJ lesz a VIVA kamionon

A VIVA idén még egy meglepetéssel készül: a kamionon egy világhírű német szupersztár, Pulsedriver keveri a zenét a táncoslábúaknak. Pulsedriver 29 éves kora ellenére 12 slágert tudhat már magáénak. Az "Aqualoop-Twilight Zone", vagy a "Kiss that sound" a partik kedvenc felvételei, Európa szerte. A DJ ötvözi a house, a techno, és a trance stílusát. Dolgozott már együtt Kim Wilde-val, a Lasgoval, a Vengaboys-szal, vagy a Brooklyn Bounce-val is. Pulsedriver 17.30- tól szórakoztatja a közönséget a VIVA kamionon.

Jónap Tamás

2004. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkrol?
Vendég 2004. 08. 29. 0:00
kira volt a paráááááádééééééééé
Vendég 2004. 08. 31. 0:00
Nem járok én ilyen népünnepélyekre, úgyhogy sajnos a cikkhez nem tudok hozzászólni. De 20 éves Trabant, megkímélt, garázsban tartott állapotban, világoskék színben baráti áron eladó. Csere is szóba jöhet, elfogadok 18 évnél fiatalabb Kis Polskit vagy Marutit, esetleg kan mangalicát, vagy disznózsírt esetleg gumicsónakot! Érdeklődni itt lehet: grrr4512@egon.gyaloglo.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Timo is DJ lesz a VIVA kamionon cikk képei
VIVA - Timo is DJ lesz a VIVA kamiononVIVA - Timo is DJ lesz a VIVA kamionon