Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent a Club 54 debütáló korongja!

Club54 - Megjelent a Club 54 debütáló korongja!

Mégegyszer címmel került a lemezboltokba a Club 54 debütáló nagylemeze. A korong címadó dala már mondhatjuk, hogy az idei nyár egyik legnagyobb slágerének számít. Hasonlóan slágeres, diszkó számok kaptak helyet az albumon.

A Club 54 zenekar első nagylemeze a napokban jelent meg Mégegyszer címmel. Az album 10 dalt + 1 remixet tartalmaz. A nyár talán legnagyobb slágere természetesen a lemez indító dala. Nem fog csalódni, aki hasonló dalokat vár a csapattól mint a címadó dal. Aki szereti a slágeres diszkó zenét, biztos, hogy a kedvenc lemezei közé fog tartozni ez a korong. Emellett az igényes album borító is azt mutatja, hogy a csapat minden apró részletre nagyon figyel.

Club54 - Megjelent a Club 54 debütáló korongja!

Hamarosan új videoklipet készít az együttes. A soron következő maxilemez címe az album 9. trackje, Kicsi szívem címmel fog megjelenni. A videoklipet Oláh István rendezi , aki már rengeteg élvonalbeli csapatnak készített klipet. (Zsédenyi Adrienn,Unique, Neo Tones, TNT, Dukai Regina Tommboy, Sugarloaf)

Aki pedig szeretne minél többet megtudni a csapatról, már az interneten is utánuk tud nézni a napokban elindult honlapjukon. Itt nemcsak friss hírekkel, információkkal látják el a nagyközönséget, hanem lehetőséget is adnak arra, hogy mindenki belehallgathasson a vadiúj korongba. (www.club54.hu)

fkriszta

2004. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
Én inkább a slágerlistás dalról írnék! Ez a hetvenes évek disco zenéjére hasonlít. Ez a megszólalás kb hat évvel ezelött volt divat, mára már elég elavult. Szegényes fantáziára vall aki ilyen bugyuta kis dalocskát üt össze, de a kiadó sem kutya aki megállmodta a zenekar nevét, a 4 Fan Club, és az C Club 7 után. Club 54!!!!! Igazán eredeti!!!!
Vendég 2004. 09. 03. 0:00
A Sziasztok lányok ennyire bejött gyerekek? Miért kell évente újabb mondvacsinált összetákolt semmilyen brigádokat jófejkedve összeterelni? Kit érdekel ez? Ez már az ötletkor bukásra volt ítélve! A 2 srác képzett zenész, miért nem más irányzatban próbálkoznak, amit szeretnek is!? Mert ez nem az ő asztaluk! Ez a műmájer enyelgés ezzel a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes lánnyal, hááát ez maximum a boltok akciós kosarában lesz népszerű! De hát, ha nektek így megéri, hajrá! Azt azért megkérdezném, hogy a játszási listán kívül milyen listán "tarol" ez a Club54? ... Gyerekek, ez fos, nulla, semmi, erőtlen, gyenge, híg szar.... Gábor
Vendég 2004. 09. 06. 0:00
Válaszolva az elöbbi hozzászólónak!!! Ezek a csodabrigádok olyan kiadók szüleménye, ahol a vezetés be van oltva a zene ellen! Ez nem vicc. Én nem ismerem a Club 54 tagjait, nem tudom milyen zenészek, de láttam már jó zenészeket a boci boci tarkára kényszerítve. Szóval azt a béna állat producer brigádot kell leszólni akik azt hiszik, hogy ilyen amatőr húzással hülyének lehet nézni a közönséget. Tán innen kellene nézni a cd hamisítás okát . Egyszóval szemetet a kukába, ezt a lemezt nagy reklámmal a turkálóba! Az hogy a zenei szakmát csak ugatják az egy dolog, de ,hogy az üzlethez sem értenek!!!! A nagy marketing húzás " A NYÁR SLÁGERE " csak hol???? mert hazánkban ugyan nem. Béna idejét múlt dalocskák!
Vendég 2004. 09. 07. 0:00
lehetne jobb is

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent a Club 54 debütáló korongja! cikk képei
Club54 - Megjelent a Club 54 debütáló korongja!Club54 - Megjelent a Club 54 debütáló korongja!