Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Venus Andi keresi a párját

Venus - Venus Andi keresi a párját

Nemrég új videoklipet forgatott a Venus zenekar. A Veled létezem című szerelmes dalhoz hasonló érzelmes klipet képzeltek el az együttes tagjai is.

A forgatás egyik különlegessége az volt, hogy dalt dupla tempóban vették fel, és csak utána lassították vissza az énekesnő szájmozgását, mert így légiesebbnek, finomabbnak hat. Andinak tehát nem kis feladattal kellett megbirkóznia, kétszer olyan gyorsan kellett énekelnie a dalt a forgatáson, mint ahogy megszokta. A siker érdekében két napig gyakorolt, és csupán a mellette elhaladó autósok néztek rá kicsit furcsán, amikor épp a kocsiban énekelte vad gyorsasággal a szerelmes nótát.

Venus - Venus Andi keresi a párját

A videoklipben a tervek szerint a Venus énekesnője és egy fiú szerepel. Andi bárhogy is keresi a párját, mindig elválasztja őket valami – egy folyó, egy sínpár, egy többsávos autóút. A két „szerelmesnek” csak lassan sikerül egyre közelebb kerülnie egymáshoz. Mivel a rendező nem árulta el a forgatás elején, hogy miként is képzelte a videoklip végét, a fiú és Andi is csak találgattak, hogy lesz-e happy end. Az utolsó helyszínre érkezve végre találkozott a két „szerelmes” – hiszen eddig szinte végig különböző helyeken forgatott a stáb a két szereplővel. A magas szőke srác és Andi izgatottan várták, hogy mi lesz a feladatuk. Ekkor a fiú odament Andihoz, és azt kérdezte: Van egy rágód? Andiban erre persze rögtön az a kérdés vetődött fel: Csak nem csókolóznunk kell? Te már tudsz valamit? A fiú kapott rágót, de lámpalázas énekesnő nem kapott választ… Hogy hogyan végződik a „Veled létezem” című dal videoklipje? Nemsokára mindenki megtudhatja.

fkriszta

2004. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
QuickLEE 2004. 09. 06. 0:00
Semmi!!!
Vendég 2006. 02. 21. 16:25
dehát azandika a gitárosukkal él 8 éve. már babát terveznek!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Venus Andi keresi a párját cikk képei
Venus - Venus Andi keresi a párjátVenus - Venus Andi keresi a párját