Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Insipid: Nyárvégi Zöld Pardon

Insipid - Insipid: Nyárvégi Zöld Pardon

Szeptember 14-én, a rock-os keddi napon várják Insipid-ék a tiszelt hölgyeket és urakat Budapestre, a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő Zöld Pardon-ba, hogy egy utolsó, nyárvégi koncert élményben legyen részük.

Kezdés pontosan 20:30-kor, a belépés természetesen ingyenes. Az új dalokkal tűzdelt koncert mellett CD vásár is lesz!
Rajta!

Gab

2004. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Oswaldo 2004. 09. 07. 0:00
Kedves Gab! Mi érteleme van annak hogy cikkekről nyitsz fórumokat?Mert így ezer meg ezer felesleges 2 soros nyamvadt fórumok keletkeznek,amihez maximum az lesz a hozzászólás hogy "bazd meg",és "mi a fasz"..meg az ehhez hasonlók(vagy még talán ennyire sem méltó a fórumod)..akit érdekel a cikk az menjen a cikkre(mert bejelentkezéskor így is,úgy is látja az ember kénytelen kelletlen) ne pedig úgy próbáld a cikkekhez való hozzászólások kudarcát(illetve cikkes kudarcaidat)kompenzálni, hogy fórumot nyitsz róluk,mert teljesen felesleges,effajta tevékenységednek se funkciója,se célja....kérlek álllj le!
Vendég 2004. 09. 07. 0:00
Ja, egyetértek Oswaldoval!!! Viszont, annyi hozzászólásom továbbra is lenne, hogy ZPben zárulhatott volna az idény... BELGÁVAL!!!
Oswaldo 2004. 09. 07. 0:00
"Szeptember 14-én, a rock-os keddi napon várják Insipid-ék a tiszelt hölgyeket és urakat Budapestre, a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő Zöld Pardon-ba, hogy egy utolsó, nyárvégi koncert élményben legyen részük." .....egyáltalán milyen véleményt lehet írni konkrétan erről a cikkről??? Talán azt hogy: "Tök jó.." vagy "De örülök..." Ez a cikk kijelentés, ez meg ez lesz,ekkor meg ekkor ...stb. Ha cikkíró vagy(vagy annak mondod/képzeled magad)akkor mondd már el nékem hogy egy információtartalommal bíró mondatot hogyan lehetne VÉLEMÉNYEZNI?????...mert ha az a vélemény hogy "Tök jó.." vagy "De örülök..." (az esetek többségéban még ennyi sem)akkor a fórumod értelmét veszette!!!HISZ MI A FUNKCIÓJA EGY FÓRUMNAK?Vitatkozás,eszmecsere,álláspontok védelme,cáfolása,különböző nézőpontok...stbstb. Márpedig ezek mégcsak hírből sincsenek jelen az állítólagos fórumodban!!Szeretném ha ezeken elgondolkoznál és a többi....hogy is mondjam...hozzád hasonló állítólagos cikkírónak megüzennéd,semmi értelme sincs annak amit csináltok,ezért mégegyszer mondom álljatok le!!!
Gab 2004. 09. 08. 0:00
Valószínűleg nem ismered a music.hu struktúráját. Mielőtt össze-vissza vagdalkozol és leminősítesz dolgokat, jobban is körül nézhettél volna. Itt minden cikk után a rendszer generál egy fórumot, az ott látható sablon mondattal. Tehát NEM én nyitom ezeket! Mivel új a fórum rendszer, ezért még elképzelhetők finomítások.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Insipid: Nyárvégi Zöld Pardon cikk képei
Insipid - Insipid: Nyárvégi Zöld Pardon