Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna koncerten járt a Unique!

Unique - Madonna koncerten járt a Unique!

A napokban a Unique együttes Párizsba utazott. Tartozkodásuknak fő oka, Gabi első számú kedvence és példaképe, Madonna volt. Egészen pontosan Madonna párizsi koncertje.

Az énekesnő elmondása szerint az élmény leírhatalan volt,amit már csak egy dolog múlhatott felül; a koncert délutánján - városnézés közben - Madonna szállodája elé tévedtek,ahol a fellépés elött is talákozhattak vele.Gabi nagyon meghatódott és elkönnyezte magát. 5 napos útjuk során sorra vették Párizs nevezetességeit és egy napra ellátogattak Disneylandbe is.

A Unique nyaraló szezonja egy időre véget ért , a következő hónapokban a "Képzeld el" című daluk promocíója mellett a legfontosabb esemény, hogy két év után újra önálló nagykoncertet ad a Unique. A helyszín ismét a Petőfi Csarnok lesz mégpedig november 4-én . A koncertre a csapat gőzerővel készül a jegyek árusítása is hamarosan megkezdődik, amiről természetesen mi is értesítünk majd Titeket.

fkriszta

2004. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Oswaldo 2004. 09. 07. 0:00
Kedves Fiák Kriszta! Mi érteleme van annak hogy cikkekről nyitsz fórumokat?Mert így ezer meg ezer felesleges 2 soros nyamvadt fórumok keletkeznek,amihez maximum az lesz a hozzászólás hogy "bazd meg",és "mi a fasz"..meg az ehhez hasonlók...akit érdekel a cikk az menjen a cikkre(mert bejelentkezéskor így is,úgy is látja az ember kénytelen kelletlen) ne pedig úgy próbáld a cikkekhez való hozzászólások kudarcát kompenzálni, hogy fórumot nyitsz róluk,mert teljesen felesleges,effajta tevékenységednek se funkciója,se célja....kérlek álllj le!
Vendég 2004. 09. 07. 0:00
Ki a faszt érdekel a UNIQUE??? BELGÁrol írjatok!!!
fkriszta 2004. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 07. 0:00
Ciao Oswaldo!!! Gyere a sex forumra... Varunk... ;)
Vendég 2004. 09. 07. 0:00
:-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Madonna koncerten járt a Unique! cikk képei
Unique - Madonna koncerten járt a Unique!Unique - Madonna koncerten járt a Unique!