Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Turnézik az REM

REM - Turnézik az REM

Az REM a jövő év elején európai koncertkörútra indul, mely január 7-én Lisszabonban kezdődik, és 16 európai városban folytatódik, és olyan városokba is ellátogat a zenekar, ahol még soha sem volt.

Az REM – Peter Buck, Mike Mills és Michael Stipe – jelenleg Európában van, és Október 4-én megjelenő ‘Around The Sun’ c. album valamint a jövő évi turné promóciós körútján vannak.

A jövő hónapban az REM csatlakozik a Vote For Change turnéhoz Bruce Springsteen vendégeként, olyan művészek mellett, mint Dave Mathews, Jackson Browne vagy Dixie Chicks. A turné célja, hogy az amerikaiak elmenjenek voksolni november 2.-án és hogy a változásra voksoljanak. AZ REM amerikai turnéja október 13.-án kezdődik a Los Angelesi Greek Theatreban és a Denvei Filmore Auditoriumban ér véget November 27.-én. Az ‘Around The Sun’ az REM 13. stúdióalbuma, és várhatóan folytatódik az ’In Time’ sikere, melyből eddig több mint 4 millió példányt adtak el világszerte. Az Around the Sun a Reveal utáni első stúdiólemeze a zenekarnak, melyet 2001-ben játszottak fel. A koncertek során január 22-én hozzánk is ellátogatnak majd. Jövőre tehát lesz REM buli nálunk is!

Jónap Tamás

2004. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 09. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 29. 20:16
Azt szeretném kérdezni,hogy az igaz,hogy aKispál és a Borz lesz az R.E.M. előzenekara????A választ előre is kösziés pussz pussz!!!:))
Vendég 2005. 01. 26. 12:44
Brainstrom lesz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Turnézik az REM cikk képei
REM - Turnézik az REM