Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos duplán hangos koncertlemeze

Ákos - Ákos duplán hangos koncertlemeze

Ákos Az utolsó hangos dal címet viselő májusi Kisstadionban adott nagyszabású koncertjének és az azt követő országjáró nyári turné anyaga hamarosan dupla CD formájában kerül a lemezboltokba.

Október 8-án kerül a lemezboltokba Ákos legújabb, Az utolsó hangos dal címet viselő dupla CD-ből álló koncertlemeze. Az album elsősorban a május 29-én, a Kisstadionban adott nagykoncertjének anyagát öleli fel. Mint ismeretes, a Magyar Koncertszervezők Szövetsége elnökének nyilatkozata szerint, Ákos májusi koncertje az elmúlt három év leglátogatottabb belépőjegyes előadása volt Magyarországon, ideértve a magyar és külföldi előadók koncertjeit is. A dupla album a kisstadionos előadás teljes anyagán túl az azt követő nyári országjáró turné extra dalait is tartalmazza.

Ákos - Ákos duplán hangos koncertlemeze

A 130 perc játékidőt is meghaladó, összesen 32 szerzeményből álló dupla lemezen a legismertebb dalok (Hello, Indiántánc, Ikon) új, izgalmas hangszerelésben szólalnak meg, a tavalyi, nagysikerű turnét idéző Andante-blokkban tízfős vonóskar kíséri Ákost. Emellett a kiadványra felkerültek a koncertkörút zúzósabb dalai is, például a Keresem az utam rockverziója, a Ne fájjon többé vagy a Mindenki táncol. Az eredetileg háromszámos Bonanza-műsorrész anyaga pedig kiegészül a turné augusztusi előadásain játszott Kihalt minden című dallal.

Ákos eddigi kiadványaihoz hasonlóan, a CD rengeteg további extrát tartalmaz: a különlegesen szép digipack csomagolás kis műsorfüzetet is rejt, és a két korongon a zene mellett több mint ezer turnéfotó, Az utolsó hangos dal című szerzemény 3 klipverziója, dalszövegek és sok egyéb információ található a multimédiás részben.

A Kisstadionban adott koncertről természetesen képfelvétel is készült, melynek televíziós változatát szeptember 11-én tűzte műsorára a Magyar Televízió, a bővebb - a kisstadionos előadás teljes anyagát tartalmazó - képanyag pedig a tervek szerint novemberben VHS-en és DVD-n jelenik meg.

Az utolsó hangos dal című koncertprogramot 2004. augusztus végéig csaknem 50.000 néző látta, s az ősz során megújult műsorral további hét előadáson nézhetitek meg a produkciót.

A dupla koncertkiadvány és az októberi turnéelőadások jegyei már ELŐrendelhetők Ákos honlapján található webáruházban!
(A lemez első 500 megrendelője a tervek szerint az országos megjelenés előtt pár nappal már kezébe veheti a dupla CD-t.)

Fotó: Tyukodi László/FalconMedia

fkriszta

2004. 09. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 15. 0:00
khe
Vendég 2004. 09. 15. 0:00
Sziasztok! Imádom Ákost és örülök, hogy most jön ki majd a dupla Cd-je!
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Ákos szuper csak kár hogy belement a discos verziókba meg hogy 4500 a beugró a koncertekre .com.bat
Vendég 2004. 09. 18. 0:00
Debrecenben Ákos egy Isten volt!!!! Nézzétek meg! Fergeteges volt a fény és hangtechnika! Judit67

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ákos duplán hangos koncertlemeze cikk képei
Ákos - Ákos duplán hangos koncertlemezeÁkos - Ákos duplán hangos koncertlemeze