Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt az új Venus-dal!

Venus - Itt az új Venus-dal!

A napokban jelent meg a Venus legújabb maxi lemeze "Veled létezem" címmel, mely a "Kezdjük újra!" című album immáron harmadik kimásolt kislemeze.

A dal eredeti verzióját Gyulai Zsolt gyönyörű zongorajátékával megspékelve tették fel a korongra, így az még magasztosabb formát öltve, újrakeverve kerülhet a rádiókhoz. A "Veled létezem" előreláthatólag hamar a zenecsatornák és rádióadók nagy kedvence lesz, hiszen megható érzelemvilágával, dúdolható refrénjével azonnal megfogja és átjárja az embert. "Jó példa erre egy számunkra emlékezetes reggeli tévéműsor, ahol - miután előadtuk a "Veled létezem"-et - Kovács Kati az öltözőben szüntelenül a mi dalunkat dúdolta. Ugyanez mondható el a kliprendezőnk feleségéről, aki miután otthon meghallotta a dalt, egyfolytában énekli a férjének: '...még érzem a tested illatát...'" - meséli a zenekar énekesnője. A dal szövegét egyébként Andi vetette papírra, a zenét pedig a Venus mindenkori dalszerzője, Stofi komponálta.

Venus - Itt az új Venus-dal!

Az érzelmekkel teli, lírai hangvételű dalhoz gyönyörű képi világú, filmre forgatott klip készült Herkó Attila rendezésében, akinek a nevéhez olyan nagy sikerű klipek társulnak, mint a Hooligans vagy a Zanzibar zenekar legutóbbi klipjei. A "Veled létezem" című klip érdekessége, hogy a zenekarból csak Andi jelenik meg benne, ezzel is erősítve a dal bensőségességét.

fkriszta

2004. 09. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 26. 0:00
Nagyon tetszik ez a dal!!!!! És szeretném megszerezni a dalszövegét de nem tudom hogyan!!!! tud valaki segíteni?
Vendég 2004. 09. 26. 0:00
Kérlek segítsetek! Timi
Vendég 2004. 10. 12. 0:00
http://www.venusnet.hu/dalszoveg.php?cd_id=01&track_id=04
Vendég 2004. 10. 12. 0:00
Veled létezem 4:52 Zene: Kellermann Kristóf Dal: Kámán Andrea Szöveg: Kámán Andrea Még emlékemben él a múlt De minden álmom szertehullt Mert messze vagy, de tudnod kell (Nekem) csak te létezel Újra kezdtem életem Azt hittem, így jó nekem De elvesztettem lényegem Mert csak veled létezem Gondolatban gondolat Más írta a sorsodat S te hagytad magad Még érzem a tested illatát Az ágyam járja át Még hallom a lépteid zaját Itt minden téged várt Ha újra itt lennél velem A válladra hajtanám fejem És halkan suttognám neked: "Csak veled létezem!" Álmaimban csak te élsz Napról napra tetten érsz Mert sóhajom, ha messze száll Mindig rád talál Ha láthatnálak egyszer még Ha hallhatnám a halk zenét Mit együtt írtunk, rólunk szólt S a Hold velünk dalolt

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Itt az új Venus-dal! cikk képei
Venus - Itt az új Venus-dal!Venus - Itt az új Venus-dal!