Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unique lemezbemutató koncert

Unique - Unique lemezbemutató koncert

November 4-én nagy dobásra készül a Unique csapata, ugyanis ezen a napon a Petőfi Csarnok színpadán egy nagyszabású show keretében mutatják be legutóbbi nagylemezük, a Mozaik anyagát.

Nagy dobásra készül Magyarország legnépszerübb szintipop csapata. Legutóbb 2002-ben csináltak önálló koncertet, s most úgy érzi a csapat, itt az idő az új kihívásra. 2004. november 4-én (csütörtök) 20:00-kor a Petőfi Csarnokban egy nagyszabás show keretében tartják meg a lemezbemutatót. A készületek már javában elkezdődtek, a jegyek árusítása is hamarosan megkezdődik.A koncert a tervek szerint másfél órás lesz és a régi slágerek mellett a Mozaik album összes dala szerepel a műsorban, kicsit másképp . A Unique mindig készül plusz meglepetés dalokkal, de hogy mivel, az csak a koncerten fog kiderülni. A koncert egyik fő látványeleme egy speciális vetítés lesz. A koncertet a Unique állandó klipkészítője, Oláh István fogja rendezni. Mindezek mellett Gabi a koncert során többszöri átöltözést tervez, ezért egy külön stylist-csapatot kértek fel. A koncert napjára pedig egy exkluzív fotóalbummal kedveskedik a Unique rajongóinak, amit a koncert napján lehet majd megvásárolni. Egy igazi nagy show-val vár Titeket a csapat! Ne hagyjátok ki!

Unique - Unique lemezbemutató koncert

De addig is itt a csapat legújabb maxija Képzeld el címmel. Maxin a remixek mellett egy remixpályázatot is hirdet a zenekar. Mivel az elmúlt időszakban rengeteg ajánlatot kapott a csapat , hogy remixet készítenének dalaikból, így úgy döntött a Unique, hogy mindenkinek megadja a lehetőséget egy remixpályázaton keresztül. Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy jobbnál jobb remixek készüljenek. A dal pedig, amiből a mixek készülhetnek a Mozaik album utolsó trackje, az Itt vagy című lassú szám. Az éneksávok megtalálhatók a Unique Képzeld el című új maxilemezén (wav formátumban), illetve a Unique együttes hivatalos weboldalán (www.uniquemusic.hu). A beküldési határidő 2004.okt.31. Az együttes levélcímére: Magneoton/Unique 1021 Budapest, Hüvösvölgyi út 54/b. (felbélyegzett válaszboríték). A legjobb remix természetesen felkerül a Unique Itt vagy című maxilemezére.

fkriszta

2004. 09. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Vendég 2004. 09. 24. 0:00
imádlak titeket unique
Vendég 2004. 09. 24. 0:00
csak így tovább
Vendég 2004. 09. 26. 0:00
UUUUNCSI vagytok már egy ideje..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Unique lemezbemutató koncert cikk képei
Unique - Unique lemezbemutató koncertUnique - Unique lemezbemutató koncert