Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erzsébet téren jár a Gólem

Bëlga - Erzsébet téren jár a Gólem

…avagy szeptember 25-én ritmikus szájzenét hallhatunk, a kicsit sem balga Belgáék előadásában a Gödör Klubban, ahol a “gólemes” számok mellett felcsendülnek az elmúlt év klasszikussá vált slágerei is.

Kétségtelenül a Belga tudhatja magáénak a közönség soraiban kiváltott legtekintélyesebb ellenszenvet, vagy épp imádatot, provokatív szövegeikkel, obszcén beszólásaikkal és amúgy is minden pillanatban infantilis, idétlen, nagyzoló magatartásukkal. Az első jól sikerült albumot, egy valamival harmatosabb slágermentes összeállítás követte, azonban kárpótoljon mindenkit a lassan szállóigeként spontán repkedő “Az a baaaaj…” kezdetű mondatok és a “…(akármilyen szöveg) KÍÍÍRÁLY!” zárás szinte rituálisan visszatérő motívumsora, amit esténkét barátaink körében tapasztalhatunk meg.

Bëlga - Erzsébet téren jár a Gólem

Ha esetleg valaki eddig nem tudta volna, egy tag (valami fenemód bosszantó okra hivatkozva) ki is lépett a korai Belgából, azonban ez cseppet sem gyöngített az amúgy diadaltól egyre erősebb csapat önbecsülésén, és igazából én sem értem miért nem énekli a tömeg a srácokkal az új szövegeket (talán kevésbé felhasználóbarát?). A buli mindenesetre így is fergeteges lesz, sok multikulti ember, akik polgárpukkasztó vágyaikat sok más multikulti ember között, felhevült hangulató légkörben szeretnék kiélni. Várunk szerettel mindenki!

Ferenczi Attila

2004. 09. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 09. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Jajj ne... Nemlehetne gyakrabban??
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Várom már!!!
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Pont azon a hetvegen van osztálykirándulás :(
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Imádom!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Erzsébet téren jár a Gólem cikk képei
Bëlga - Erzsébet téren jár a GólemBëlga - Erzsébet téren jár a GólemBëlga - Erzsébet téren jár a GólemBëlga - Erzsébet téren jár a GólemBëlga - Erzsébet téren jár a Gólem