Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Totpeti lett a Heineken Thirst DJ-verseny győztese

Totpeti - Totpeti lett a Heineken Thirst DJ-verseny győztese

Az elmúlt hétvégén fergeteges hangulatú döntővel zárult le a 2004-es Heineken Thirst DJ-verseny magyarországi sorozata. A verseny győztese a miskolci DJ totpeti lett, aki idestova tizenkét éve pörgeti a lemezeket.

A végeredményt az immáron két éve a világ legjobb lemezlovasaként számon tartott DJ Tiësto hirdette ki, aki az est második felében mixével tovább fokozta a hangulatot. A másnapi záróbuli, melyen Tiësto mellett több sztár DJ és a Heineken Thirst-győztes totpeti is fellépett, fantasztikus hangulatban, hatezres teltház előtt zajlott. Sokak szerint ez volt az év legnagyobb elektronikus zenei eseménye.

Totpeti - Totpeti lett a Heineken Thirst DJ-verseny győztese

A pénteki döntőt hat elő- és két középdöntő előzte meg, amelyek során totpeti Ladánybenén és Veresegyházon verte meg lemezlovag ellenfeleit. A mindent eldöntő párbajban partnere DJ Vanya volt. A két tehetség 30-30 perces szettjét élvezhette a közönség és a zsűri: mindkét szett színvonalasan összeállított, hangulatos anyag volt, melyeket végigtáncolt a közönség. A fináléban totpeti mixe bizonyult a jobbnak: a nyertes többek között hihetetlen pontosságával nyűgözte le a zsűrit - volt, hogy négy zene szólt egyszerre, egészen tökéletesen összehangolva.

Daniele Davoli & totpeti DJ totpeti, azaz Tóth Péter a verseny fődíjaként megnyert egy komplett, professzionális DJ-felszerelést, mely egy Pioneer DJM 600-as keverőből, egy Pioneer DMP555 Digital Media Playerből és egy Pioneer CDJ1000MK CD-lejátszóból áll. Ezeken kívül totpeti a Heineken Thirst show-n a 2002-ben és 2003-ban a világ legjobb DJ-jének választott DJ Tiëstóval játszhatott együtt.

A Hajógyári Szigeten található Events Hallban és a Dokkban rendezett szeptember 11-i záróbulin DJ Tiësto és totpeti mellett további sztár DJ-k is zenéltek: Daniele Davoli (az egykori Black Box producere és életre hívója), Smokin Jo, az énektudását megcsillogtató Miss Motif, valamint ismert hazai lemezlovasok, köztük Sterbinszky, DJ Matthew, illetve a németországi Thirst-verseny nyertese, DJ George. A partyra ellátogató hatalmas klubközönség őrületes hangulatban bulizott egészen hajnalig.

A Heineken Thirst DJ versenyt várhatóan hasonló érdeklődés és siker kíséretében a jövő évben is megrendezik. További információk és hamarosan a helyszínen készült hivatalos képek is megtekinthetők a www.heineken.hu/thirst oldalon.

fkriszta

2004. 09. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 17. 0:00
Max ennyi.Idézem."Sokak szerint ez volt az év legnagyobb elektronikus zenei eseménye"És kik azok a sokak? Hmmmm. másik:"hatezres teltház előtt zajlott" Bparádé bónuszon is többen voltak.
fifi1216 2004. 09. 17. 0:00
Ez igaz!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 09. 19. 0:00
Mindazok akik negatív kritikával szólnak hozzá ezen témához, üzenem: Tiestoval együtt zenélni a legjelentősebb dolog a szakmában. Mindezt a világ szórakoztatóiparában dolgozók egyhangúlag alátámasztják.
Vendég 2004. 09. 21. 0:00
valaki segítsen már rajtam és mondja meg legyen szives,hogy a képeket amiket a bulin csináltak,hol tudom megnézni!pusssz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Totpeti lett a Heineken Thirst DJ-verseny győztese cikk képei
Totpeti - Totpeti lett a Heineken Thirst DJ-verseny győzteseTotpeti - Totpeti lett a Heineken Thirst DJ-verseny győztese