Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Világsztárok versengenek a németországi VIVA COMET - díjakért

VIVA - Világsztárok versengenek a németországi VIVA COMET - díjakért

Szeptember 24-én tizedik alkalommal adják át Németországban a VIVA COMET - díjakat, összesen hét kategóriában jutalmazzák a legjobbakat. Idehaza már kiosztották a jelentős zenei elismerést.

A magyar COMET - díj a Hooligans együttesé lett, melyet egy látványos, remek hangulatú gálán adtak át magyar sztárok és rajongók tapsvihara közepette. A díj miatt a Hooligans csapatot a német VIVA is bemutatta. A nemzetközi zenei életben igen jelentősnek számító német VIVA COMET díjátadó nem csak a Hooligansnak, hanem Kisónak is sokat jelent. A VIVA műsorvezetője ugyanis tavaly járt már a kölni rendezvényen.

VIVA - Világsztárok versengenek a németországi VIVA COMET - díjakért

Óriási felhajtás volt, még a díjakat is sztárok adták át. És együtt tombolni több mint 15 ezer emberrel, felejthetetlen élmény volt - mondja Kisó, aki akkor Dannii Minogue-gal bulizott az after partyn, de találkozott a Blue és a No Angels tagjaival, sőt Ricky Martinnal is.
Valószínűleg a rendezvényt most sem felejtik el hamar azok, akik a német RTL képernyőjén élőben követik majd a németországi COMET gálát szeptember 24-én. A grandiózus rendezvény jelentőségét bizonyítja a fellépő világsztárok névsora is. A jelenlévőket és a tévézőket többek között Bryan Adams, Sarah Connor, Avril Lavigne, a foci Európa bajnokság himnuszával ismét a csúcsokat döngető Nelly Furtado, és a januárban a Papp László Arénában koncertező R.E.M. szórakoztatja. Láthatjuk Marilyn Mansont is, aki csak emiatt vesz újra mikrofont a kezébe, a sztár ugyanis mostanában nem énekel, hanem földönkívülieket szinkronizál egy videojátékban. De ott lesz a sikert sikerre halmozó The Black Eyed Peas is. Bár a csapattól rettegnek a szervezők, akik remélik, hogy az együttes nem fog botrányosan viselkedni, mint egy minapi koncertjükön, amikor az énekesnő, Fergie a bugyijában nyúlkált. A szervezők állítják, enélkül is épp eléggé izgalmasnak ígérkezik a német díjátadó, ahol természetesen idén is sztárok adják át a gömb alakú elismeréseket.

A jelöltek névsorát elnézve kiélezett verseny várható, hiszen például a Hip Hop kategóriában többek között a The Black Eyed Peas, Usher és Beyonce küzd. Utóbbi két sztárnak, ha nyernek, vigyáznia kell az ünnepléssel, nemhogy megint botrányba fulladjon a nagy partizás. Nemrégiben Usher sztárokkal bulizott a hajóján, s a mulatság hevében nem vette észre, hogy az egyik alkalmazottja nem tért vissza a búvárkodásból. A férfit másnap holtan találták a parton. Beyonce partija ugyan nem végződött tragédiával, de oda is ki kellett vonulnia a rendőrségnek. A sztár szomszédjai ugyanis panaszkodtak a hangos muri miatt. Talán ennél is izgalmasabb lesz a "Nemzetközi előadó" kategória versenye, itt ugyanis Pink, Avril Lavigne, Britney Spears, Robbie Williams és Anastacia küzd a COMET díjért. Utóbbi már nem teljes mellbedobással, mert a műmellek elleni tiltakozásul kisebbre operáltatja a kebleit. Az sem biztos még, hogy Robbie Williams részt vesz a rendezvényen, a popfenegyereknek ugyanis elege lett Európából, mert nem tudja elviselni a személye körüli felhajtást. Robbie ezért Los Angelesbe költözött, és azt nyilatkozta, hogy csak nagyon kevés időt szeretne az öreg kontinensen tölteni. Ott lesz vagy sem, azt a magyar VIVA képernyőjéről is megtudhatják a rajongók, hiszen a zenetévé Szeptember 27-én 20:00 - 22:00 műsorára tűzi a nagyszabású kölni díjátadót.

Jónap Tamás

2004. 09. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Világsztárok versengenek a németországi VIVA COMET - díjakért cikk képei
VIVA - Világsztárok versengenek a németországi VIVA COMET - díjakértVIVA - Világsztárok versengenek a németországi VIVA COMET - díjakért