Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unique nap a VIVA-n!

Unique - Unique nap a VIVA-n!

Október 29-én Unique nap lesz a VIVA-n! A zenekar videoklipjein kívül sok más kuriózumot is láthattok aznap a hazai egyetlen zenecsatornán. Ez a nap kiváló beharangozója is lesz a nov. 4-i PECSÁ-ban megrendezésre kerülő nagykoncertjüknek.

2004. november 4-én 20 órától Unique Mozaik Nagykoncert lesz a PECSÁ-ban. A Unique együttes második alkalommal rendezi meg önálló élő koncertjét. Utoljára 2002 októberében volt lemezbemutató koncertjük. A szintipop csapat idén nagy dobásra készül. A koncert a tervek szerint közel másfél órás időtartamú lesz, ahol a Mozaik album összes dala hallható lesz a régi slágerek mellett. A Unique mindig készül meglepetés dalokkal, de ez csak a koncerten fog kiderűlni. Látványban nem lesz hiány, legalábbis ezt igéri a csapat, úgyhogy mindenképp érdemes lesz megnézni őket. A koncert napjára egy exkluzív fotóalbumot jelentet meg a csapat, amit a koncert napján lehet majd megvásárolni.

Unique nap a VIVA-n!

Október 29-én a Viva televízió műsorán Unique nap lesz látható 24 órán keresztül. Az együttes számára nagyon megtisztelő, hogy a Viva tv ekkora bizalmat támaszt a csapat iránt. Ezen a napon olyan felvételek is láthatók lesznek a csapatról, ami még eddig soha. Természetesen a Unique rajongók minden igénye ki lesz szolgálva, hiszen az összes Unique video szerepelni fog ezen a napon kiemelt játszással. Ilyen nap utoljára 3 éve volt a Viván, akkor a TNT-t érte ez a megtiszteltetés.

fkriszta

2004. 09. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 09. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Carmen 2004. 09. 27. 0:00
"Alig várom" minden buziságot kitalálnak... Már vagy harmadszorra volt az elmúlt fél évben a viván buzi "tuc-tuc geci hétvége" de egyszer nem raknának be egy R O C K H É T V É GÉT!!!!!!!!!!!!!!Buzik ez a véleményem a cikkről!!!!!
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
Kurva Anyád ! Köcsög Rocker!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 10. 02. 0:00
cyasztok! Szerintem nagyon jó a Uniquetől a Képzeld el! Remélem sokat játszák még a Vivén. pussz. Dóry
Carmen 2004. 10. 04. 0:00
A te kurva anyád,te faszszopó görcs!Ki a fasz vagy te?Rocker vagyok és?Te mi az anyád vagy?Büdös discopatkány mi?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Unique nap a VIVA-n! cikk képei
Unique - Unique nap a VIVA-n!