Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Botrány és ováció a német Comet-en

VIVA - Botrány és ováció a német Comet-en

Több mint 20 percre félbeszakadt a tizedik németországi VIVA Comet-díjátadó gála. Az egyik fellépő sztár, Marylin Manson dobosa ugyanis leesett a színpadról. Ennek ellenére fergeteges bulit láthatott a kölni arénában a 14 ezer rajongó, és a képernyők előtt ülő több millió tévéző.

Az est egyértelmű sztárja Avril Lavigne volt, aki a nemzetközi kategóriában Robbie Williams és Britney Spears elől halászta el a Comet díjat. Akár tragédia is történhetett volna a németországi díjátadón! A fellépő 35 sztárbanda jó része már megteremtette a kellő hangulatot, amikor Marylin Manson és csapata lépett a színpadra. Az egyik dal közepén a csapat dobosa hirtelen lezuhant a számára épített két méteres emelvényről. Ginger Fish a fejére esett, és 15 percre elveszítette az eszméletét. Azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nem történt nagy baj. Fish megúszta egy agyrázkódással, orr, kéz és csuklótörésekkel. Úgy hírlik, Manson és a társai a fellépés előtt több üveg italt felhajtottak, és kokaint is fogyasztottak. Mindenesetre a baleset miatt 20 percre félbe kellett szakítani a díjátadót. Persze ismét hamar felpörgették a hangulatot, és a 14 ezer rajongó tovább csápolhatott és sikoltozhatott a küzdőtér felett mozgó színpadon daloló sztároknak, többek között Nelly Furtadónak, Bryan Adamsnek, és a The Black Eyed Peasnek. Utóbbi banda, mely amúgy megnyerte a RnB/HipHop kategóriát, szerencsére csak a fotósok kamerái előtt produkálta magát egymást nyalogatva, de a színpadon profi teljesítményt nyújtottak az őrjöngő rajongóknak. Talán náluk is nagyobb ovációt kapott az est kétség kívül legnagyobb sztárja, Avril Lavigne. A fiatal énekesnő a legrangosabb díj kategóriában megasztárok orra elől vitte haza a német VIVA gömb alakú elismerését. A díjátadót látva egyébként a szakemberek nem a sztárok botrányaira helyezték a hangsúlyt, hanem arra, hogy a díjazottak és a fellépők nagy része a Rock és RnB/HipHop stílust képviselte. Úgy tűnik a fiú és lányzenekarok, valamint az elektronikus zene képviselői egyre inkább háttérbe szorulnak. Hogy folytatódik – e, ez a trend vagy sem, az egy év múlva, a 11. díjátadón kiderül.

Jónap Tamás

2004. 09. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 09. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
Jónap(ot) Tamás! Kár hogy nem Mansont lőtték picsán vagy az ostoba, bárgyú és unalmas zenekari tagokat! Zenéjük meg egy rakás SZAR és bekaphatja mindenki a faszomat!!
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
mindketten seggfejek vagytok!
Vendég 2004. 09. 30. 0:00
Szerintem Manson nagy király, jó nem épp egy példakép, de bírom! Ez a DM-feldolgozás nagyon ott van!
Vendég 2004. 10. 03. 0:00
Avril tényleg megasztár! Ő volt a legjobb! Persze rajta kívül is voltak jó előadók

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Botrány és ováció a német Comet-en cikk képei
VIVA - Botrány és ováció a német Comet-enVIVA - Botrány és ováció a német Comet-en