Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Boney M koncert meglepetések nélkül

Boney M - Boney M koncert meglepetések nélkül

Ismét Magyarországra látogatott a 70-es 80-as évek legendás együttese a Boney M. 26-án este a disco kultusz kiemelkedő csapata a Kongresszusi Központba lépett színpadra. Az ismert slágerek mellett egy kellemes estében lehetett részünk. Azonban az ígért fantasztikumok elmaradtak.

A koncertet beharangozó plakátok ezt hirdették! Nincs ezzel semmi gond, csak egy jó estéhez a szuper dalok mellett a kellő plusz (nem a ráadás dalokra gondolok, sokkal inkább a show-elemekre) is hozzátartozik. A bandatagok az évtizedek alatt alaposan kicserélődtek, s mára csak a producer Frank Farien által alapított eredeti négyesből egyedül Liz Mitchell volt jelen, akinek hangja még mindig magasan kiemelkedik a fiatalabb generáció közül. A fiatal Bobby Farrell látványos táncelemekkel, no meg izmos felsőtesttel fokozta a hangulatot. Az énekesek mögött komplett csapat dolgozott, s a fergeteges Show alatt végigpörgött a csapat karrierjének legfontosabb állomásait jelentő slágerei. Felcsendült a „Daddy Cool”-tól a „Ma Bakeren” és a „Rivers Of Babylon”-on át a „Rasputin”-ig minden ismert dal. A háromnegyed ház előtt játszó, Németországban alakult együttes családias hangulatot varázsolt a koncertteremben, s megtáncoltatta a jelen lévő közönség minden korosztályát. A Show részévé vált publikum másfél órát szórakozhatott az együttes legismertebb örökzöldjein, amelyen generációk nőttek fel. Minden korosztálynak biztosítva volt a felejthetetlen este. Azért tegyük hozzá, hogy a borsos jegyárak mellett az alig másfél óra kevésnek mondható. A csapat viszont megmutatta, hogy a dalokon nem fog az idő és bármikor lehet aktuális. Erre mondják, hogy jó buli volt igazi rajongóknak, akik egy darabig nem felejtik el ezt az estét.

Jónap Tamás

2004. 09. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 09. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 30. 17:24
nekem az e lute tetszik a bony m-töl. ha valaki tud róla valami vagy valakinek ugyanúgy tetszik az írjon ide a music.hu-ra!
Vendég 2005. 10. 16. 20:31
jó jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Boney M koncert meglepetések nélkül cikk képei
Boney M - Boney M koncert meglepetések nélkülBoney M - Boney M koncert meglepetések nélkül