Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Napokon belül itt az új United lemez

United - Napokon belül itt az új United lemez

Szeptember végén kerül a boltok polcaira a United zenekar negyedik nagylemeze, mely a Graffiti címet viseli, s amely híven tükrözi a korong sajátosan színes összetételét: a Funky, a Rock és a Rock and Roll elemei keverednek a nótákban.

Az üde és megújult hangszerelés Pély Barnabásnak, az énekes-gitárosnak és Romhányi Áronnak, az együttes billentyűsének köszönhető. A közeledő télben és a most átélt fagyos őszben jól eshetnek majd ezek a pörgős, fiatalos, lendületes dallamok.
Az zenekar mindigis szeretett több műfajból csemegézni, lehet szó akár koncertekről, akár megjelenő lemezekről. A United zenéje tehát nem sorolható be konrétan egy kategóriába, hacsak a populáris muzsikát nem tekintjuk annak. Dalaikban keverednek a Funky, a Jazz, a Soul és a Rap elemei, hamarosan megjelenő albumukat pedig a Rock és a Rock and Roll stílusok kedvelői is élvezhetik majd.
A lemez humoros és kritikus szövegeit nagyrészt Orbán Tamás írta, aki már az első lemez sikerében is közrejátszott. Olyan dalok kötődnek a nevéhez, mint a "Hárman párban", a "Nincs ősz, nincs tél", vagy a "Hófehér Jaguár". A korongnak azonban most három szerzeménye is Pély Barnabásnak köszönhető. A Keserű méz albumon ezeknek száma mindössze egy volt. A rap nóták pedig természetesen, mint mindig, most is Romhányi Áron fantázájának köszönhetőek.
Az albumon összesen 17 track lesz hallható. Az első a rádiók és tv-k mostani nagy kedvence, a "Mondd még".

Pet

2004. 09. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2004. 09. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 05. 14:33
Hello! Szabó Melinda vagyok, a United hivatalos honlapjának főszerkesztője. Ezt a cikket én írtam. Ha már felteszik a cikket, legalább írnák ki a hivatalos oldal címét....... Ezt így eléggé nehezményezem. Üdv, Szabó Melinda
Vendég 2004. 11. 26. 16:53
Mikor lesz már a neten a Volna még című számnak a szövege?????
Vendég 2004. 12. 05. 8:31
Csá profi vagyok hol lehet a V olna még cimű számot letölteni.
Vendég 2005. 01. 11. 0:47
ilyen sekélyes lemezt sem adtak ki mostanában... meg is hallgattam vagy 2x és adtam el azonnal. ez a galmbos dorináné pedig egyre rosszabb. miért hiszi azt mindenki, hogy attól jó egy énekes, ha pentaton skálákat öblöget? a kígyófejű zongoristáról meg ne is beszéljünk. le a kalappal, megint egy süket zenekar. hajrá.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Napokon belül itt az új United lemez cikk képei
United - Napokon belül itt az új United lemez