Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Andrea Bocelli újból hallatja hangját

Andrea Bocelli - Andrea Bocelli újból hallatja hangját

A kivételes tehetséggel megáldott énekes (aki egyébként Luciano Pavarotti „felfedezettje”) ismét stúdióba állt, hogy elkészítse szám szerint negyedik albumát. A lemez megjelenése novemberben várható.

A művész eddig is több mint 50 millió eladott albummal büszkélkedhet, s szinte lehetetlen eldönteni, hogy a pop vagy az opera műfajában alkotott maradandóbbat, munkássága mindenképp jelentős, pályafutásával történelmet írt a zenei életben. " A popzene fontos kreatív élmény. Lehetővé teszi, hogy az eddigiektől eltérőn fejezzem ki magam, új élményeket szerezzek, új zenei tehetségekkel dolgozhassam együtt, új zenei hangzásokat, kultúrákat fedezzek fel." – fogalmazta meg a zenéhez való szoros viszonyát Bocelli.

Andrea Bocelli - Andrea Bocelli újból hallatja hangját

Az Andrea névre hallgató leendő album, mint a cím is utal rá, hangvétele sokkal bensőségesebb lesz az eddigiekhez képest. Bocellinek egy nagy álma vált valóra azzal, hogy végre saját stúdióban készülhettek a számok - „Sokkal szabadabbnak érzem magam, bármikor meghallgathatom az elkészült dalokat vagy éppen fel is vehetem az új ötleteimet."

A lemezen olyan hírességek működnek közre mint Mauro Malavasi (Romanza és a Sogno albumok producere), Celso Valli, Peppe Vessicchio, Corrado Rustici (a legnépszerűbb olasz előadókkal dolgozott együtt, köztük Zuccheróval), Guy Chambers /Steve Powers (Robbie Williams, Kylie Minogue, Jewel)

Ferenczi Attila

2004. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Andrea Bocelli újból hallatja hangját cikk képei
Andrea Bocelli - Andrea Bocelli újból hallatja hangjátAndrea Bocelli - Andrea Bocelli újból hallatja hangját