Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamie és Robi: Wood and Strings CD-n és DVD-n

Jamie és Robi - Jamie és Robi: Wood and Strings CD-n és DVD-n

A napokban jelent meg Jamie Winchester és Hrutka Róbert májusban adott nagysikerű akusztikus Wood and Strings koncertjének anyaga CD-n és DVD-n is.

Óriási sikere volt Jamie Winchester és Hrutka Róbert Wood and Strings unplugged koncertjének, melyre nyár elején 2004. május 7-én a Millenáris Teátrumban került sor. A koncert hangulata remek volt, ezt a teltházas közönség, a gyönyörűen felépített színpad ( El Castillo Spanyol Bútorszalon ) és a zenekar garantálta! A Herendi Gábor által irányított, 8 kamerás DVD-felvétel, valamint a Wood and Strings címet viselő dupla album, már megvásárolható a boltokban.

Jamie és Robi - Jamie és Robi: Wood and Strings CD-n és DVD-n

A VIVA zenecsatorna a lemez beharangozójaként már játssza az album első klipjét, a One of us című dalt, mely eredetileg egy Joan Osborne szerzemény volt. Ez a dal kiváló kóstoló a megjelenő DVD-ből, hiszen ez a szám is része volt a Wood and Strings koncertnek. Jamie-t, Robit, valamint zenekarukat többen is segítették a koncerten: Tunyogi Orsi, Tóth Edina a vokál szekciót erősítette, John Murphy gitáros közreműködésével. A Mendelssohn kamarazenekart Wolf Péter vezényelte, a vonós hangszerelést pedig Fekete Kovács Kornél szerezte.

A koncertfelvétel mellett extrák is lesznek a dvd-n. A koncert előkészületei alatt forgatott werkfilm (Hajdók Gábor – Skyfilm) is, valamint az eddigi videoklipek is szerepelnek a lemezen.

fkriszta

2004. 10. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamie és Robi: Wood and Strings CD-n és DVD-n cikk képei
Jamie és Robi - Jamie és Robi: Wood and Strings CD-n és DVD-nJamie és Robi - Jamie és Robi: Wood and Strings CD-n és DVD-n