Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan jön Zséda új lemeze

Zsédenyi Adrienn - Hamarosan jön Zséda új lemeze

November 3-án jelenik meg Zsédenyi Adrienn második szólólemeze Zséda-Vue címmel. Az első albumhoz hasonló sikert és igényességet garantálják azon kiváló szerzőtársak, akikkel már előző albumán is együtt dolgozott Zséda.

November 3-án kerül a lemezboltokba Zséda immár második szóló albuma, ami a Zséda-Vue címet kapta. Zséda mondhatjuk, hogy maradt a bevált receptnél, hiszen ugyanazokkal a szerzőtársakkal dolgozott együtt, mint előző albumán, így például Rakonczai Viktorral, Létray Ákossal, Szabó Ágnessel és Kiss Gáborral.

Zséda új albumáról eképp nyilatkozott: „Rengeteg szeretet, sok-sok érzés burkolja be a Zséda-vue-t. Szeretném, ha - amíg a lemezt hallgatja - velem hallgatná ebben a burokban az angyalok suttogását.”

Zsédenyi Adrienn - Hamarosan jön Zséda új lemeze

Egy előadó életében minden új lemez megjelenését komoly várakozás előzi meg, hiszen a sikert kizárólag a közönség döntheti el. A szerencse a felkészültség és az alkalom találkozása. Az alkalom lehet véletlen, de a felkészültség az nem. Zséda tehetsége, elszántsága, munkabírása és felkészültsége bámulatra méltó. A „Zséda-Vue” című új stúdió album- az első nagylemezhez hasonlóan-, komoly szakmai felkészültségről tanuskodik és joggal pályázhat majd több díjra, elismerésre.

Az első lemez óta eltelt időszak eredményei

Amíg az első lemez előtt az volt a kérdés, hogy sikerül-e a Cotton Club Singers-ből kivált énekesnő stílusváltása, addig erre ma már egyértelmű igennel válaszolhatunk. Tehetjük ezt mindenekelőtt az elmúlt időszak eredményeinek tükrében, hiszen a számos szakmai és közönségdíj / Emerton-díj, Új Korosztály Művészeti-díj, Otto-díj/ kíséretében, az album már jóval túllépte az aranylemez bűvös határát. Az elismerések mellett meg kell említenünk azt is, hogy Zséda valahányszor koncertet ad, több ezer férőhelyes termek telnek meg, ahol a közönséget sokszínűségével is elbűvöli.

Zséda-Vue – a második album

Zsédától már megszokhattuk, hogy lemezei mind címükben, mind vizuális világukban egyaránt formabontók. A második lemez borítója is egyéni vizuális megoldásokkal, finoman kidolgozott képi világgal varázsol el bennünket. Izgalmas képek, amelyekbe izgalmas dalokat csomagolt be az előadó. A Zséda-Vue címében is újdonságot rejt. Zséda szándékai szerint olyan dalokat gyűjtött erre a lemezre, amelyek mindnyájunkkal megtörténtek vagy megtörténhetnek.

A Zséda-Vue albumon hallható dalok mindegyikében felfedezhető valami egészen egyedi, egyéni zenei megoldás. Ebben a könnyűzenei daldömpingben öröm olyan szerzeményeket hallani, amelyek csupán saját magukra hasonlítanak.

Az alkotótársak

Zséda csak némileg változtatott a győztes alkotótársak csapatán; így Rakonczai Viktor, Létray Ákos, Kiss Gábor, Major Eszter, Szabó Ágnes szerzők névsorát már Valla Attila is színesíti, aki több dalszövegével járul az album várható sikeréhez.

Ahogy Zséda saját maga látja...

"Egy új lemez születése mindig boldogsággal teli időszak számomra. A második lemez elkészítése során már összeszokott csapat dolgozott együtt, így mindegyik dal az én saját dalommá válhatott. Az alkotás során a szerzőkkel végig együtt dolgoztunk, részt vettem minden apró részlet kidolgozásában. Ehhez persze olyan szerzőtársak is kellettek, akik megérezték, milyennek képzelem el a Zséda-Vue-t. Ezért is hálával tartozom nekik. A lemez – mint első albumom – azoknak a nőknek és férfiaknak szól, akik nem engedik elszaladni a pillanatot. Akik megélik az életet, annak minden gyönyörűségével.
Valami azt súgja, hogy ezek mindnyájunk közös dalai lesznek.

A Zséda-Vue című albumról több dal is elhangzik majd nagyszabású élő koncertemen november 20-án, szombaton a Budapest Kongresszusi Központban."

fkriszta

2004. 10. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 15. 0:00
kiváncsi vagyok rá
Vendég 2004. 10. 15. 0:00
én is.
Vendég 2004. 10. 26. 14:46
Mindenesetre az első maxi, nagyon jó!
Vendég 2004. 11. 02. 13:13
mikor jelenik meg a motel dalszövege?Nagyon tetszik,nekem kicsit időszerű is.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hamarosan jön Zséda új lemeze cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Hamarosan jön Zséda új lemezeZsédenyi Adrienn - Hamarosan jön Zséda új lemeze