Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tech Time party a Club Play-ben

Dj Newl - Tech Time party a Club Play-ben

Lassacskán elérkezünk október 23.-ához. Ahogy azt az utóbbi években nemzeti ünnepeinkkor megszokhattuk, ismét óriási bulidömping várja majd a partizni vágyókat, s ez alól a gödöllői Club Play sem lesz kivétel.

A jeles dátumot pedig a klub első számú rendezvénysorozata, az immár 11-ik állomásához érkező Tech Time kapta. A műsor ezúttal a szokásostól kicsit eltérő lesz, ugyanis a nyolc fellépő lemezlovas (plusz a rezidenssel kiegészülve) back 2 back szettekkel fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Először a Tech Time történetében itt lesznek az egyre népszerűbb Shockwave, valamint Minimal Function partik fiatal rezidensei, azaz Sigee & Kiri. A produceri sikerek ajtaján kopogtató, valamint a szeptemberi FREEE magazin bónusz CD-jét, a ’Hungarian Techno Only’-t elkövető Collins & Behnam páros is most fog először játszani ebben a felállásban. Behnam mellett másik két elmaradhatatlan arc, NewL és NorY sem fog hiányozni, de ezúttal ők is párosban fogják húzni a talpalávalót. A negyedik páros pedig a lassan már szintén rezidenssé avanzsálódó Asa & Max duó lesz. Természetesen nem marad ki a jóból a jó öreg Steve Brick, azaz Tégla sem, de neki egyedül kell majd megoldania a dolgokat.

Dj Newl - Tech Time party a Club Play-ben

Végül de nem utolsósorban nem árt megemlíteni, hogy ezzel a bulival immár 1 éves lesz a Tech Time, így október 22.-én duplán lesz ok az ünnepre!

A klubról, a jegyárakról, és minden egyébről a Club Play weboldalán, a www.clubplay.hu –n kaphattok bővebb felvilágosítást.

fkriszta

2004. 10. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 10. 10:10
Latin Techno

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tech Time party a Club Play-ben cikk képei
Dj Newl - Tech Time party a Club Play-benDj Newl - Tech Time party a Club Play-benDj Newl - Tech Time party a Club Play-ben