Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John DVD-box jelenik meg hamarosan

Elton John - Elton John DVD-box jelenik meg hamarosan

November 8-án a Peach Tree Road soron következő albummal egy időben jelenik meg a Dream Ticket c. 4 DVD-t tartalmazó box set, amely a többszörös Grammy-díjas Elton John 3 fantasztikus koncertje mellett egy róla szóló dokumentumfilmet is tartalmaz. A DVD összeállítás rajongóknak és gyűjtőknek igazi csemege lehet.

A lemezek rövid tartalma:

1. DVD
A 2000. október 21-ei Madison Square Garden-beli (New York) koncertet láthatjuk a DVD-n. Elton legnagyobb slágereit énekli, köztük a Goodbye Yellow Brick Road, Tiny Dancer, Don't Go Breaking My Heart feat. Kiki Dee, Saturday Night's Alright For Fighting feat Anastacia, I Guess That's Why They Call It The Blues feat. Mary J Blige. További vendégművészek: Bryan Adams, Ronan Keating, Billy Joel.

2.DVD
2002. december 1-jén vették fel a londoni Royal Opera House-ban a DVD anyagát. Elton ezúttal klasszikus hangszerelésben adja elő sikerszámait a Royal Academy Of Music Orchestra közreműködésével. A koncert mellett bepillanthatunk a kulisszák mögé, megnézhetjük a zenekari próbákat és az énekessel készült interjúkat.

3. DVD
A DVD a 2001. július 17-ei ephesusi (Törökország) koncertet rögzíti. A bensőséges hangulatú koncerten a zongora kerül előtérbe. Elhangzik többek között a Your Song, Sorry Seems To Be The Hardest Word, The One, I'm Still Standing.

4. DVD
'Elton In Four Decades' -egyedülálló dokumentumfilm Eltonról. Az énekessel, Cameron Crowe-val és Thom Bell-lel készült interjúk mellett végignézhetünk 12 dalt, köztük a Rocket Mant a '70-es évekből, I'm Still Standing-et a '80-as évekből, Can You Feel The Love Tonight-ot a '90-es évekből és az Are You Ready For Love-ot napjainkból.

Jónap Tamás

2004. 10. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton John DVD-box jelenik meg hamarosan cikk képei
Elton John - Elton John DVD-box jelenik meg hamarosan