Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney családalapításra készül

Britney Spears - Britney családalapításra készül

Spears kisasszony ismételten szusszanni kíván egy kicsit, nem is akármilyen terveket szövöget. Karrierjét háttérbe szorítva újfent a feleség- és anyaszerep betöltésére vágyik. A bejelentést Britney egy levél formájában tette meg nemrégiben, mely aztán felkerült rajongói oldalára.

A közelmúltban az énekesnő térde felmondta a szolgálatot az „Outrageous” című video forgatása közben, ezáltal arra a döntésre kényszerült, hogy lemondja nyárra tervezett turnéját. Ezért hát Britneynek nem volt más választása, csak a leállás, vagyis átadni magát a jól megérdemelt, édes pihenésnek. Nyilatkozatában azt hangoztatta, úgy érzi, túl sok „egyszerű dolog” maradt ki az életéből - mint például kedvenc sorozatainak végigkísérése - a sokszor éjt nappallá tevő, megfeszített munka miatt.

Britney Spears - Britney családalapításra készül

Most szeretne magának adni egy kis időt arra, hogy bepótolja a kihagyott dolgokat, egyszóval szeretné élvezni az életet. Jelenleg előjogának tartja a pihenést és hagyja, hogy az összes többi túlexponált szőke szórakoztassa a közvéleményt az amerikai magazinok címlapján – írja Spears rajongói oldalán, melyben sok szerencsét is kíván a lányoknak. Britney levelében azt is kifejtette, hogy nem várhat tovább a családalapítással, az elkövetkezendő időkben tervei szerint arra fog összpontosítani, hogy jó feleség és anya váljon belőle.

Britney Spears - Britney családalapításra készül

Az énekesnő legutóbb a 2002 júliusában záródó világkörüli turnéját követően hagyott magának egy kicsit több időt az erőgyűjtésre. Akkor hat hónapos leállást tervezett, de csak három hónap lett belőle, hiszen ekkor már neki is látott az „In the Zone” munkálatainak.

Ezek után felmerülhet a kérdés, vajon a mostani bejelentését mennyire kell komolyan vennünk?
Előbb vagy utóbb ez is kiderül, s akkor ígérjük, beszámolunk róla.

Anett

2004. 10. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 23. 15:58
Szerintem jobb a barna haj britney-nek.sokkal természetesebb
Vendég 2004. 10. 23. 21:49
én szerintem sokkal jobb a szöke haj
Vendég 2004. 10. 24. 10:41
Hello!!!Én sztem Britney Spears EVERYTIME-száma tök jó!!!!Egyszerűen szuper király!!!!
Vendég 2004. 10. 26. 16:29
megkurnám

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney családalapításra készül cikk képei
Britney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készülBritney Spears - Britney családalapításra készül