Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A U2 új dala a letöltési listák élén

U2 - A U2 új dala a letöltési listák élén

Alig pár napja jelent meg a U2 zenekar legújabb kislemeze, a Vertigo, máris magasan vezeti a legális dalletöltési listákat, valamint a rádiós játszások tekintetében is kiválóan nyitott. Holott maga a maxi csak november 8-án kerül kereskedelmi forgalomba.

A "Vertigo", az új U2- kislemez toronymagasan vezeti a hivatalos UK letöltési listát! A lista a legálisan letöltött, legnépszerűbb dalok alapján készül el. A U2 dala maga mögé utasította a Green Day és a Groove Armada egy-egy felvételét is.

A "Vertigo" a U2 hamarosan megjelenő immár 14. albumának első kislemezdala az USA-ban máris hatalmas siker, mindössze 3 napnyi játszás után várhatóan a Billboard Modern Rock Tracks listán a Top 20-ban, a Mainstream Rock Tracks listán pedig a Top 30-ban debütál! Holott kereskedelmi forgalomba csak november 8-án kerül. A kislemezen a Vertigo mellett egy vadonatúj szám, az "Are You Gonna Wait Forever" is helyet kapott, valamint hallhatjuk a Neon Lights (eredetileg Kraftwerk) feldolgozását és Jacknife Lee Vertigo remixét is. Ezek a különlegsségek csak a maxin lesznek megtalálhatóak.

U2 - A U2 új dala a letöltési listák élén

Egyébként a U2 várva várt tizenegyedik stúdióalbuma november 22-én jelenik meg "How To Dismantle An Atomic Bomb" címmel. Az új lemez a 2000-es 11 millió példányban elkelt "All That You Can't Leave Behind" albumot követi. A felvételek a dublini Hanover Quay-ben és Dél-Franciaországban készültek, producerként ismét Steve Lillywhite működött közre, valamint Chris Thomas, Flood, Jacknife Lee, Brian Eno, Daniel Lanois, Nellee Hooper és Carl Glanville.

fkriszta

2004. 10. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 23. 13:56
Talán épp azért vezeti a letöltési listákat mert nem jelent meg a boltokban.
Vendég 2004. 10. 29. 15:56
Imádom a u2-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A U2 új dala a letöltési listák élén cikk képei
U2 - A U2 új dala a letöltési listák élénU2 - A U2 új dala a letöltési listák élén