Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kiválóan startolt Ákos új lemeze

Ákos - Kiválóan startolt Ákos új lemeze

Október 8-án jelent meg Ákos "Az utolsó hangos dal" címet viselő dupla koncertalbuma, amely már a megjelenés hetében a 2. helyen nyitott a MAHASZ eladási listán, holott a lemez a kéthetenkénti összesítésű lista utolsó tárgynapján jelent meg!

Kiválóan nyitott Ákos Az utolsó hangos dal című dupla koncertlemeze! A megjelenés hetében azonnal a hazai eladási lista 2. helyén debütált, ami azért is szép eredménynek tekinthető, mert maga az album a kéthetenként összesítésre kerülő lemezeladási lista utolsó tárgynapján került a lemezboltokba!

"Az utolsó hangos dal" dupla album immár CD-n és kazettán is megvásárolható. A lemez felöleli a május 29-én adott Kisstadion-beli nagykoncert anyagát, valamint az országjáró turné extra dalait. A 32 szerzeményt tartalmazó dupla korongon ezenkívül - Ákos jó szokásához hűen - multimédiás mellékletet is találhatunk. Ide felkerült közel 1200 fotó a turné egyes állomásairól, a címadó "Az utolsó hangos dal" három klipverziója és három rejtett mp3 formátumú dal.

Ákos - Kiválóan startolt Ákos új lemeze

Az országjáró turné őszi felvonása ezen a hétvégén, a nemzeti ünnepünkön, október 23-án, szombaton este zárul Székesfehérvárott. A turnézáró koncertet fokozott érdeklődés előzi meg, így nem véletlen, hogy már napokkal az előadás előtt elfogytak a jegyek!!! A turnét ezidáig egyébként 60 (!) ezren tekintették meg.

Az utolsó hangos dal lemezt követően várhatóan november közepe/vége tájékán dupla DVD- és közel háromórás VHS-kiadvány követi. Az egyik DVD-re a május 29-i kisstadionos teljes koncertfilm, az összes ott lejátszott dallal felkerül(Sztereó, DD5.1 és dts-hanggal), míg a második DVD-n egy dokumentumfilm, Az utolsó hangos dal három klipváltozata, a 2004-es országjáró turné extra dalai (DD5.1 hanggal) és fotógaléria 1.600 (!) képpel található majd meg. A VHS-verzión a fotógalérán kívül az összes anyag szerepel majd!!!

Fotó: Tyukodi László/FalconMedia

fkriszta

2004. 10. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 21. 18:02
A beszólás színvonala újra a régi, az a magas. A cikk very informatív. Nem inkább egy jó interjú kéne már ezzel az emberrel?
Vendég 2004. 10. 21. 18:22
kos felulmulhatatlan!!Még mindig...
Vendég 2004. 10. 21. 19:04
Kedves szerencsétlen, aki színvonaltalan hozzászólásoddal itt legfeljebb önnön szellemi nyomorodra hívtad föl - teljesen fölöslegesen - figyelmünket, légy oly jó, és magyarázd el, miért szeretnéd, hogy intim kapcsolatot létesítsünk az Equus caballus egy példányával? Ha kiteszel magadért, némi kutatómunkával az általad használt (sajnos sekélyes éz közhelyes) szófordulat etimológiai eredetére is fényt deríthetsz.
fkriszta 2004. 10. 21. 19:16
Kedves Fiatalok! Tessék tisztességesen hozzászólni a cikkhez, különben moderálni leszünk kénytelenek a véleményeiteket! Lehetne ezt kulturáltabban is...:(( Legyetek szívesek! Üdv: Kriszta

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kiválóan startolt Ákos új lemeze cikk képei
Ákos - Kiválóan startolt Ákos új lemezeÁkos - Kiválóan startolt Ákos új lemeze