Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb Juventus Hits

Válogatás - Újabb Juventus Hits

A sikertörténet újabb állomásaként október végén a boltokba kerül a Juventus Hits 2004, ami hetedik a Juventus Hits-ek sorában. A többszörös aranylemezes DJ, Suri Imre által válogatott legnépszerűbb rádiós és klub slágerek szerepelnek a Juventus Hits 2004 albumon, mely évek óta az egyik legsikeresebb kiadvány a zenei piacon.

A korongon, olyan szupersztárok jelenleg is futó slágereit hallhatjuk, mint a Rómeó és Júlia film betétdala, Anastacia, LMC vs.U2, Alcazar, Maroon5, Jamelia, Royal Gigolos, 2Black, Junior Jack, Milk & Sugar, Sophie Ellis-Bextor és mások.

Az album egyik különlegessége Kandech Evelyne (Megasztár) és L.L. Junior közös duettje a Bolond lennék c. dal, ami még eddig sehol sem jelent meg. Ez a nóta várhatóan az elkövetkező hetek egyik legnépszerűbb felvétele lesz a rádiókban. A szerzők - Szabó Zé, Szabó Ági és L.L. Junior - személye is garantálja, hogy vérbeli slágerről van szó.

Válogatás - Újabb Juventus Hits

Evelyne és Junior korábban még nem ismerték egymást, a sajtótájékoztatón találkoztak először. A felvétel külön-külön történt, mert mindketten elfoglalt művészek. A két sztár a sajtótájékoztatót követően egy kisebb bulit csapott a Juventus Hits Party helyszínén, ahol L.L. Junior, a raggamoffin koronázatlan királya, nem cáfolta meg tehetségét, rögtönzött rappelésbe kezdett. Evelyne, aki méltán az egyik Megasztáros kedvenc, énekével és színes egyéniségével elkápráztatta a klub nézőközönségét. Suri Imre nem győzte figyelemmel kísérni az eseményeket. Az esti party csúcspontjaként megszólaltak a többszörös aranylemezes keverésében a Juventus Hits 2004 slágerei, amire a nagyközönség feltett kézzel tombolt, majd a két sztár fellépése megkoronázta az estét.

Evelyn zenei arculatának kialakítására a legjobb zeneszerzőket és szövegírókat kérte fel Evelyn producere, aki kiindulva a művésznő egyéniségéből, több felvételből választotta ki első – debütáló - Bolond lennék c. dalát.

Jónap Tamás

2004. 10. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 27. 13:44
Aha
Vendég 2004. 11. 23. 15:24
Nem hiszem el!!!!!
Vendég 2004. 11. 23. 15:28
Sok a pletyka Evelyne körül, Én már a CD-jét várom.
Vendég 2004. 12. 01. 21:25
Szopjatok má ki

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újabb Juventus Hits cikk képei
Válogatás - Újabb Juventus HitsVálogatás - Újabb Juventus Hits