Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bon-Bon: új lemez, saját kiadásban

Bon Bon - Bon-Bon: új lemez, saját kiadásban

A Bon-Bon együttes kilencedik stúdióalbumán tíz vadonatúj dal található, köztük két duett is. A Bon-Bon stílusjegyek - a vidám hangvétel, az igényes hangszerelés, a fülbemászó dallamok - ugyanúgy felismerhetők az albumon, mint ahogy azokat az elmúlt 9 év alatt megszokhatta és megszerette a közönség.

A Kapod, amit látsz! C., rockosabb, keményebb hangvételű szám Ganxsta Zolee és a Kartel közreműködésével készült. A fiúk - nem titkoltan - szeretik a keményebb műfajt is, és ahogy ez hallható a felvételen, játszani is kiválóan tudják. A tervek szerint november folyamán néhány vidéki koncert keretében élőben, együtt is előadják a közös szerzeményt. Ez a dal hosszú ideig a Viva játszási listájának második helyén állt és érdekessége, hogy a klip elkészítésében a srácok több mint 50 ismert, népszerű barátja segédkezett, egy hatalmas buli keretében. A másik szintén egy nagyon érdekes duett - Szűcs Judit és Szolnoki Péter kettőse érzelmes és líraibb, bár gyors tempójú. A szám címe: Van, amikor a szívnek hinned kell! A következő klip pedig a Szeress ahogy rég! C. latinos hangulatú, dinamikus számból készül majd.

Bon Bon - Bon-Bon: új lemez, saját kiadásban

A korong a Bon-Bon fiúk saját kiadásában (!) október közepén kerül a boltokba. Szolnoki Péter és Török Tamás nem titkolt célja, hogy később fiatal tehetségek, általuk felfedezett és patronált nagy zenei reménységek lemezei a RWR Records nevű kiadójuk gondozásában jelenhessenek meg. A stúdiómunka (Z-Mex és Michel Sound) és a nagy nyári koncertek annyira lefoglalták a fiúkat, hogy nyaralásra sem jutott idejük, pedig több külföldi út is szerepelt a terveikben. Ugyanazokkal a zenésztársakkal és barátokkal készültek a felvételek, mint az elmúlt kilenc évben (Szentmihályi " Michel " Gábor – dob és hangmérnök, Tulkán Péter -trombita, Gyenes Béla - szaxofon, Madarász Gábor - gitár, Sipeki Zoltán - gitár, Vámos Zsolt - gitár, Tóth Edina, Farkas Zsófi – vokál, Závodi Gábor -billentyű). A zenekar legközelebb jövő tavasszal áll nagykoncerten a rajongók elé, amelyen sok kedves zenészbarátjukkal együtt a Bon-Bon tízéves fennállását is megünneplik majd. Ez várhatóan rengeteg érdekességgel, és az eddig elkészült összes klippel, interjúval DVD formájában is megjelenik. Ezenkívül a fiúk idei tervei között szerepel, hogy befejezzék a "A Találkozó" c. musical régóta húzódó munkálatait, hogy jövőre végre színpadra kerülhessen.

Addig továbbra is folynak a kisebb koncertek, amelyeken a közönség már találkozhat az új dalokkal.

Jónap Tamás

2004. 10. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 26. 13:45
nem lehet számot letölteni
Vendég 2004. 10. 26. 14:50
Úristen! Micsoda "katasztrófa"! Vedd meg!
Vendég 2004. 11. 07. 21:47
Kegjobbak a világon!Mindenkinek ajánlom!
Vendég 2004. 12. 19. 13:39
Két ilyen cuki csávót.............

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bon-Bon: új lemez, saját kiadásban cikk képei
Bon Bon - Bon-Bon: új lemez, saját kiadásbanBon Bon - Bon-Bon: új lemez, saját kiadásban