Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan a boltokban Jacko box setje

Michael Jackson - Hamarosan a boltokban Jacko box setje

November 16-án jelenik meg világszerte, így hazánkban is Michael Jackson 5 lemezből álló box setje, The Ultimate Collection címmel. A díszdobozban 4 CD-nyi sláger és egy vadonatúj DVD lesz megtalálható.

A The Ultimate Collection címre keresztelt 5 lemezes box setben található 4 CD-n 57 dal, ebből 13 új szerzemény lesz, a DVD-re pedig az eddig kiadatlan 1992-es bukaresti Dangerous koncert anyaga került fel.

A kiadványhoz tartozik még egy 60 oldalas könyv, amelyhez Nelson George, a világ egyik legismertebb zenekritikusa írt jegyzeteket. A box set meglehetősen pazar kivitelben, fehér műbör kötésben lesz kapható. Ezenkívül teljes diszkogrfia, fotók és egyéb különleges információk kerülnek a dobozba.

Október 22-én egyenlőre csak Angliában és Olaszországban mutatták be a rádiók a "Cheater" címü új Jackson dalt, amely egy 1987-ben készült demo, s végül nem kerülhetett rá az akkor megjelenő "Bad" albumra.

A "Cheater" hivatott arra, hogy elsőként népszerüsítse a box setet. A rádiók egy 12 dalból álló, The Highlights Of The Ultimate Collection címü promóciós lemezről válogathatnak újabb dalokat a kiadvány népszerüsítéséhez. Jelen tervek szerint új klip, illetve maxi nem készül ehhez a dalhoz.

Információink szerint nálunk kb. 12-13 ezer forintos áron lehet majd megvásárolni a kiadványt. Gyűjtőknek mindenképpen ajánljuk!

fkriszta

2004. 10. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 27. 10:48
Felkeltette az érdeklődésemet az új kiadvány híre...úgyhogy alig várom a Mo-i megjelenését. A leírás alapján nagyon színvonalas lesz, ez csemege egy ős-Jacksonosnak :)...azt hiszem meg kell majd vennem :)
Vendég 2004. 11. 02. 18:16
Nagyon király !!!!!
Vendég 2004. 11. 04. 18:54
Úristen! megjelent a The Ultimate Collection rohadjak meg ha nem veszem meg rögtön miánt a boltok ban leszz huh:)) Michael a király!!!!! (mintike)
Vendég 2004. 12. 04. 18:15
hanyadszorra esett már le az orra?????ugyan???CIKI CIKI CIKI!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hamarosan a boltokban Jacko box setje cikk képei
Michael Jackson - Hamarosan a boltokban Jacko box setje