Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Moby békejobbot nyújt Eminemnek?

Moby - Moby békejobbot nyújt Eminemnek?

Úgy látszik minden korábbi ellentét és szócsata után Moby és Eminem békülni készül. Legalábbis Moby napokban tett nyilatkozatából ez olvasható ki, melyben kifejezetten dícséri Eminemet a Bush elnököt kritizáló dala miatt.

Moby és Eminem közötti viszony nem volt túlságosan felhőtlen az elmúlt években. Ki ne emlékezne Eminem Moby paródiájára vagy a két sztár között hónapokig tartó „üzengetésre”. Most úgy néz ki, enyhülni kezd a viszony közöttük. Moby legalábbis hosszú idő után először dícsérő szavakkal illette Eminemet legújabb George W. Bush elnököt kritizáló dala miatt.

Moby rajongói figyelmébe ajánlotta Eminem „Mosh” című dalát, mondván hiába a köztük lévő múltbeli ellentétek, ez a dal óriásira sikeredett. Mind a dal szövege, mind a videoklipje elnyerte Moby tetszését.

A két sztár között anno 2001-ben romlott meg a viszony, amikor is Moby a Grammy díjátadón Eminem dalszövegeit homofóbnak és nőgyűlölőnek címkézte. Ezt természetesen Eminem sem hagyta szó nélkül, két évvel ezelőtt az Eminem Show albumán a „Without me” című dalába rejtett némi cinkelő megjegyzést a kopasz zenésszel kapcsolatban.

Eminem novemberben megjelenő új albumának első dala, a „Mosh” nem véletlenül lett Moby kedvence, hiszen ő is azon amerikai zenészek táborát szaporítja, akik teljességgel elégedetlenek George W. Bush elnök elmúlt 4 éves munkájával, az iraki háborút pedig kezdetektől fogva ellenzik.

fkriszta

2004. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Moby békejobbot nyújt Eminemnek? cikk képei
Moby - Moby békejobbot nyújt Eminemnek?