Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamie "ikertestvére"

Jamie és Robi - Jamie

Többen azt hitték, a szemük káprázik, mikor ellátogattak Jamie Winchester és Hrutka Róbert legutóbbi koncertjére, hiszen a közönség soraiban ott állt Jamie „ikertestvére”!

Attila nemrég jár koncertre, nem is ismerte előtte Jamie és Robi dalait. Éppen otthonába tartott vonattal, amikor egy rajongó odament hozzá és megkérdezte, hogy Jamie-hez van-e szerencséje. Attila megdöbbent, hiszen nem is tudta, hogy hasonlít az énekesre. Később egyre többen kérdezgették és állították meg az utcán. Megelégelte, majd úgy döntött, hogy végére jár a dolognak.

Jamie és Robi - Jamie

- Megnéztem a honlapjukat és információkat gyűjtöttem róluk. Aztán összeszedtem minden bátorságom és elmentem egy koncertjükre! – meséli a hasonmás.

Épp szokásos bulijukat játszották a Gödör Klubban, amikor Attila megjelent. Volt is nagy csodálkozás mikor belépett, ugyanis még a zenekar is azt hitte, hogy Jamie-vel áll szemben. A legmeghökkentőbb mégis az volt, amikor odaköszönt Jamie-nek. A hasonlóság kísérteties volt.

- Nem is tudtam, hogy van egy ikertestvérem! – viccelődött az énekes.

Azóta Attila minden koncertre ellátogat, fényképezőjével együtt! Nagyon megszerette a csapat zenéjét.

- Egy alkalommal a pultnál álltunk, hogy kikérjük az italunkat, amikor odalépett hozzánk egy rajongó, és engem szinte félrelökve kért autogramot Attilától…. – meséli az énekes.
- Jót röhögtünk, aztán elmondtam, hogy én vagyok az „igazi” Jamie!

Attila még csak 4 koncerten volt, de most már hiányozna a közönség soraiból. A zenekar és a rajongók is nagyon megkedvelték, a menedzser pedig azon gondolkozik, hogy beveti Attilát néhány fellépés erejéig, hiszen a most megjelent Wood and Strings című album és DVD megjelenése miatt, minden nap koncerteznek a fiúk. Egyébként sem jönne rosszul néhány hakni…

fkriszta

2004. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamie "ikertestvére" cikk képei
Jamie és Robi - Jamie Jamie és Robi - Jamie