Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön az Apostol együttes új albuma

Apostol - Jön az Apostol együttes új albuma

„Nem tudok élni nélküled”, „Okosabban kéne élni”, „Nehéz a boldogságtól búcsút venni”: e népszerű slágerek előadója, a zenei életben 1970 óta folyamatosan jelen lévő Apostol együttes most új albummal jelentkezik.

Az együttes 34 (!) évi fennállás után is ereje teljében van: a tagok a régi lelkesedéssel vetették magukat a stúdiómunkába és készítették el hatodik nagylemezüket. A Boldogság sziget c. nagylemezen 12 új szerzemény található, amelyeket november 13-án a Budapest Sportarénában hallhat először élőben a közönség egy nagyszabású lemezbemutató koncert keretében. Az együttes utoljára 1999-ben adott nagy sikerű koncertet a Sportcsarnokban, amely akkor 15.000 nézőt vonzott, egy évvel korábban megjelent válogatáslemezük pedig a koncert után platinalemez lett. A most megjelenő új nagylemez egyaránt tartalmaz lírai hangvételű, romantikus dalokat és táncosabb tempójú, vidám slágereket is. Egy biztos: aki kedveli az Apostol zenéjét, semmiképp sem fog csalódni. A dallamos szerzemények a szerelem, a romantika témája köré fonódnak, a szívhez szóló dalszövegek az Apostol jellegzetes „hangja”, Meződi József előadásában csendülnek fel. A lemezen az együttes vezetője, a billentyűket bűvölő Németh Zoltán szerzeményei mellett hallhatjuk Németh Gábor és Józsa Alex dalait is. Az együttesben Baranski László gitározik, Pete László harsonázik, Szabó Ferenc dobol és Szaniszló Lajos trombitál.

A nagylemez megjelenését a kiadó a lemezbemutató koncert napjára tűzte ki, november 13. után tehát boltokban egy lemeznyi boldogság: ez a Boldogság sziget.

Jónap Tamás

2004. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 12. 11:29
Fantasztikusan jól sikerült, Gratulálok!
Vendég 2005. 01. 17. 16:24
Apostol:Lófaszlagzis szutyok
Vendég 2005. 01. 20. 10:31
Imádom! Kurva jó csak hallgatni ne kelljen!! Inkább atb hallgatok!!! Ignác
Vendég 2005. 02. 17. 3:13
A Felkai Miki király a többi szar.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jön az Apostol együttes új albuma cikk képei
Apostol - Jön az Apostol együttes új albuma