Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiesto partiőrület Hollandiában

DJ Tiesto - Tiesto partiőrület Hollandiában

A múlt évi teltházas bulija után Tijs Verwest azaz DJ Tiesto egy újabb fellépésre készül szülőföldjén, Hollandiában. Október utolsó hétvégéjén a múlt évi helyszínen kerül megrendezésre a koncert, még hozzá két estén keresztül, 29-én és 30-án is ő pörgeti a lemezeket a holland közönség legnagyobb örömére.

A legutóbbi albuma, a „Just Be” megjelenése óta folyamatosan úton van a híres holland trance zenéket játszó lemezlovas, Tiesto. Mindemellett még arra is jutott ideje, hogy stúdiójában új dalok írásához kezdjen és némileg felkészüljön a következő hónapok fellépéseire, melyekkel remélhetőleg a múlt évi sikereit is felül tudja majd múlni.

Óriási érdeklődés követte Tiesto fellépést kereken egy évvel ezelőtt, amikor a világon elsőként egy stadiont betöltő, több mint 25 ezres tömeg előtt 8 órán keresztül keverte a zenéket. A koncert anyagát tartalmazó „Tiesto In Concert” DVD világszerte nagy sikert aratott. A kiadvány hazánkban is kapható már. Magában az a tény, hogy egy DJ egyedül képes volt egy stadionnyi közönséget ilyen műsorral szórakoztatni, a zenei szakmát és a közönséget is lenyűgözte.

Ebben az évben a szett fő témája a Varázslat lesz. Nem kis feladatot rótt így a rendezvény szervezőire, akik a szetthez illő dizájn és speciális effekteket kellett kidolgozniuk erre az alkalomra. Akárcsak a fellépők és sztárvendégek kiválasztása során, itt is a varázslatosság a fő mottó.

“Tiësto in Concert” várhatóan a múlt évi fellépésnél is látványosabbra fog sikeredni. Tudom, hogy nem lesz könnyű feladat, de őszintén remélem az ez évi folytatás a várakozásokat is felül fogja múlni.”- nyilatkozta hatalmas lelkesedéssel Tiesto, aki októberben csak azért nem vállalt el egyetlen fellépést sem, hogy a mostani party-jára teljes bevetéssel fel tudjon készülni.

fkriszta

2004. 10. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 03. 11:58
DJ TIESTO a legjobb a világon!! :) A cikk is jó!!!
Vendég 2004. 11. 05. 11:40
Imádom Tiestot.Ő a legjobb!!!!Na meg isteni pasi!!Hát de neeem??!!
Vendég 2004. 11. 05. 19:38
tiesto nagyon jóóóóóóóóóó
Vendég 2004. 11. 06. 13:38
IMÁDOM DJ TIESTOT! TÉNYLEG JÓ PASI!ÁLMAIM HERCEGE!!! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto partiőrület Hollandiában cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto partiőrület Hollandiában