Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent SID nagylemeze

SID - Megjelent SID nagylemeze

Utat a zenének! – kiáltja a Stúdió címmel a boltokban már kapható SID nagylemez plakátja. A névadó énekes első albumán szerepelnek a már jól ismert „Nap felé” és a hamarosan bemutatásra kerülő „Remélj!” c. dalok is. Az album, amelyet készítői kizárólag az igényes zene kedvelőinek szánnak, az év meglepetésének ígérkezik.

SID legismertebb dala a „Nap felé” címet viseli, és nyár eleji bemutatása óta hétről-hétre több és több rajongót szerzett magának. A videoklip két hónapot töltött a VIVA 10 leggyakrabban játszott klipje között, legjobb eredménye a 2. helyezés volt. Hamarosan debütál a bemutatkozó album második videoklipje, a „Remélj”.
SID kamaszkori szárnypróbálgatásait követően, 2001-ben kezdett el komolyan foglalkozni a gondolattal, hogy gyermekkori álmát megvalósítja – zenei pályára lép. Hosszú munka utána a produkció végleges csapata 2003-ban állt össze azzal a céllal, hogy Magyarországon egyedülállóan igényes, ám mégis a pop könnyen emészthető műfaji keretein belül maradó zenével végre a közönség elé lépjen.

Az album zenei rendezője a német származású Wolfgang Terne, aki korábban hosszú ideig a legendás Toto énekesével, Bobby Kimball-lel dolgozott együtt. A lemezen közreműködtek még: Brick (szöveg), Tumbász Viktor (gitár), Kovács Geri (gitár), Varga Laca (basszusgitár), Neumann Balázs (zongora, billentyű), Borlai Gergő (dobok), Murugan Muhad (ütőhagszerek), ifj. Födő Sándor (ütőhangszerek), Jamie Winchester (vokál), Óvári Évi (vokál), Magyar Hajnal (vokál). SID most fejezte be a dalok élő-hangszerelését koncertzenekarával, és hamarosan élő koncerteken is bemutatkozik a közönségnek az együttes.

A fellépésekkel kapcsolatos tudnivalók is megtalálható a folyamatosan frissülő www.sid.hu weboldalon.

Jónap Tamás

2004. 10. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 02. 6:34
Nnnnnnnnnnnnnnnnna végre!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 11. 02. 13:19
én is vártam mááááááá
Vendég 2004. 11. 02. 14:21
A nap felé - alapján azt hiszem ez jó lesz! Sajnos a többit még nem ismerem, de ami késik....
Vendég 2004. 11. 03. 22:11
Nagyon igényesnek tartom a Nap felé számot. Szerintem az utóbbi évek legjobb száma, söt tovább megyek: a rendszerváltás óta a legjobb szám amit hallottam. Nem vagyok nagy CDvásárló, de ez a szám bizalmat szavaz az egész albumhoz: Meg Fogom Venni!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent SID nagylemeze cikk képei
SID - Megjelent SID nagylemeze