Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Novemberben jön a Keane új kislemeze!

Keane - Novemberben jön a Keane új kislemeze!

"This is the Last Time" címmel november 15-én kerül a boltok polcaira a Keane vadiúj kislemeze. Anglia egyik legnépszerűbb triója hazánkban igazán csak most kezd ismertté válni. Ez a kislemez közelebb vihet minket az újdonsült csapathoz.

A "This is the Last Time" címet viselő korong különlegessége, hogy a nemzetközi megjelenés egy héttel megelőzi a britet, ugyanakkor az Angliában november 22-től kapható CD-n helyet kap a címadó dal, a "This is the Last Time" demoverziója és videoklipje, valamint a képzeletbeli B-oldalon a "She Opens Her Eyes" című felvétel is.

Igazán friss hír, hogy az idén Rómában megrendezendő MTV European Music Awards "Best New Act" kategóriájában jelölték a Keane-t. A november 18-i gálán kiderül, hogy valóban a britpop zenekart találják-e a zenekedvelők az elmúlt év legjobb új csapatának. Az eredményt erősíthetjük mi is egy szavazattal az MTV EMA hivatalos weboldalán a "Vote" menüpontra kattintva.

fkriszta

2004. 10. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 02. 23:48
az én véleményem hogy a mai tucatzene sok hülyeség pénzcsinálás bóvli danászás semmi maradandó és néha előbukkan egy zenekar vagy egy énekes mint pl a Keane Banda és ha pl.a Keane t hallgatom,nézem a klippjüket és látom hogy ezek a fiúk igazán komolyan gondolják a zenecsinálást tele van érzelmekkel és érezni hogy ők egyek a zenével amit játszanak. beleadnak anyait apait.kicsit kesze kusza az írásom biztos de nem tudom ezt az érzést rendesen leírni. de pl nézzétek meg a keane Evrybodys changing videoklippjét és figyeljétek őket micsoda átéléssel csinálják. egyszóval igazi kincs ez a banda a mai gagyi zenék között.és örülök hogy néha előbukkannak ilyen arcok! csak a baj az hogy álltalában az ilyenekre bocsánat de szarnak az emberek és a sajtó is.a sok gyagyi zene miatt az emberek izlése is átalakult gyagyivá és már nem vesznek észre ilyen tehetséges zenészeket sajnos... én nagyon örültem hogy itt találtam róluk írást mert még én nem láttam sehol magyar oldalon! köszönöm a figyelmet és elnézést ha ezzel megbántok valakit!ez az én véleményem! Brucewayne@vipmail.hu Hellóó
Vendég 2005. 02. 21. 18:38
Egyetértek az előttem szólóval!SE gitár,se rapp!!Király ez a banda és szeretném ,ha ők nem csak egy hónapig lennének sztárok,hanem sok évig!Azmég nincs benne a cikkben,hogy ebben az évben ők nyerték el a legjobb brit albumnak járó díjat,meg mégegyet is csak arra már nem emlékszem!!Úgyhogy tudnak ezek a srácok!!!Én nagyon szzeretem a zenéjüket !!!
Vendég 2005. 03. 15. 21:26
Nagyon szeretem Keane-t. Amikor hallgatom a cd-jüket, úgy érzem, mintha hazataláltam volna. Ez a zene az otthonom! Jó, hogy vannak még olyan emberek, akik meglátják a lehulló levelek lelkét, és együtt suttognak a fákkal. Ők azok, akik látnak ebben a világban, ők azok, akik értenek minden titkot, amit a földre hulló esőcseppek mesélnek. Igazán nagyszerű, ahogy ezt a Keane megzenésíti. Thank you!
Vendég 2005. 04. 04. 14:54
szerintem a világ legjobb együttese és kár h nem tom letölteni sehol...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Novemberben jön a Keane új kislemeze! cikk képei
Keane - Novemberben jön a Keane új kislemeze!Keane - Novemberben jön a Keane új kislemeze!Keane - Novemberben jön a Keane új kislemeze!