Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent a "Sandwich Mania"!

Náksi és Brunner - Megjelent a

2004 végén Náksi és Brunner szerzői lemezzel jelentkeznek. A közelmúltban megjelent “SANDWICH MANIA” című album különlegessége, hogy csakis saját dalokat tartalmaz, mégis egy mixlemezről van szó.

Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa, Náksi Attila és Brunner Zsolt előadó-producerként több mint tíz éve a magyar könnyűzenei élet meghatározó egyéniségei. DJ-producerként hat éve végeznek közös munkát Náksi vs. Brunner projektnéven.

Mixalbumaik rekord idő alatt érték el az arany- és platinalemez minősítést, saját szerzeményeiket mindig az év legnagyobb klubslágerei között jegyzik. Saját felvételeik közül kiemelkednek a Budapest Parádé hivatalos dalai, a "Parádé-himnuszok” (2004: "Budapest Száll!", 2003: "Csak 1 nap van", 2002: "Nézz az ég felé"), sőt külföldi lemezmegjelenéseik is egyre elismertebbé teszik őket Európa-szerte (2004: Trance Rockers "Behind Blue Eyes", 2004: Naksi & Brunner "Just One Day", 2002: "Come On", 2001: "Influenza").

2004 végén Náksi és Brunner - DJ-pályafutásuk alatt először - szerzői lemezzel jelentkeznek. A közelmúltban, az EMI Music gondozásában megjelent “SANDWICH MANIA” című album különlegessége, hogy csakis saját dalokat tartalmaz, mégis egy mixlemezről van szó, hisz a korongon található 15 Náksi vs. Brunner-dal egy folyamatos mix formájában került az albumra.

A mix a mára már szlogenné vált “Csak 1 nap van” című 2003-as dal refrénjével indul, ami még napjainkban is igen jól cseng a klubokban. Ezek után váltják egymást az új dalok (“Budapest száll!”, “Sex, Clubs & Friends”, “1-2-3-4, köztük az új kislemez, a “Szivárvány”), a korábbi slágerek teljesen újragondolt és újból felvett változatai (“Nézz az ég felé 2005”, “Gyere velem 2005”, “Szállj” (Flare 4 Nights Remix)), valamint jó néhány különlegesség: a “Rodina” például egy orosz, népi jellegű dal átdolgozása, de megtalálható a lemezen a klasszikus “Besame Mucho” Náksi vs. Brunner által újraálmodott verziója is…

A Náksi vs. Brunner-páros tehát mind önálló, független előadóként, mind pedig DJ-ként újra bebizonyítják, hogy tudnak még remek slágereket készíteni, sőt… Ennek első eredménye és bizonyítéka az ősz újdonsága, a - szokásoknak megfelelően - Mirtyllel közösen készített "Szivárvány" című dal, amely minden bizonnyal hamarosan a klubközönség és a DJ-k kedvence lesz!

Simon Péter

2004. 11. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 11. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 06. 15:05
No comment! Megvesszük ezt is mint a többit, már az új számok miatt is megéri. Személy szerint még jobban feldob mint a Club Sandwich sorozat...
Vendég 2004. 11. 09. 7:19
ki ez a kancsi csávó?
Vendég 2004. 11. 11. 10:07
kiraly a sandwich
Vendég 2004. 11. 12. 7:20
KIRÁLYAK VAGYTOK!!! Ti vagytok a legjobb dj az országban !! igy tovább srácok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent a "Sandwich Mania"! cikk képei
Náksi és Brunner - Megjelent a