Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!

Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!

November 4-én este egy fergeteges hangulatú koncert keretén belül mutatta be új albumának anyagát a Unique együttes. A PECSA színültig megtelt a trió rajongóival, akik közel 2 órán át élvezhették élőben a csapat legnagyobb slágereit.

November 4-én, este 9 óra tájékán vette kezdetét a Unique Mozaik lemezbemutató koncertje. A csapat életében ez volt a második alkalom, hogy ilyen komoly keretek között léphettek színpadra. A Mozaik album dalainak sikere nagyban megelőlegezte a koncert sikerét is. Így nem véletlen, hogy a PECSA-t meg tudta tölteni a szintipop csapat rajongótábora.

De ki is tettek magukért, hiszen mind zeneileg mind látványilag egy igazán nívós koncertnek lehettünk részesei. A közel két órás buli során a Unique legismertebb sikerei mellett elsősorban a Mozaik album dalai kerültek be a repertoárba. Mindezt jó pár feldolgozás egészítette ki. A már lassan szokásossá váló Madonna dalokon kívül a Pet Shop Boys Suburbia című dala is felhangzott. Gabiék a külsőségekre nem kevésbé adtak, hiszen a koncert alatt többször is átöltöztek, melyben ezúttal egy külön stylist csapat segített a fiataloknak.

Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!

A koncerten szerencsénkre mi is ott lehettünk, melyről fotókat is készítettünk olvasóink számára. (lsd. fotógaléria)

Fotó: F.K.

fkriszta

2004. 11. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 11. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 08. 10:38
1. Nem volt teltházas, hanem negyedházas. 2. Majd egy órát késtek, pedig nem is volt előzenekar. 3. Szomorú, hogy itt tart a magyar zenei élet: azért "nagykoncert", mert kivételesen élőben játszanak.
Vendég 2004. 11. 08. 11:35
Akkor minek mentél el a koncertre. Fikázni azt mindenki tud. A negyedháztól nagyon messze volt. A Pecsa szerint 1600 voltak a koncerten.Ha ez negyedház neked akkor elfogadom.A Pecsa befogadója 2300 fő!!! Ennyi! A Unique csak nyáron kb. 10 fesztiválon játszott.Mielött leírsz valami , járd körbe a témát.Mert hülyeséget könnyű írni.
Vendég 2004. 11. 08. 11:38
A Fesztiválokon természetesen élőben volt. Miért kell fikázódni. Szomorú , hogy Magyarországon az embereknek olyen a gondolkodása.Legalább valaki sikeresen próbálkozik.Felháborító , hogy ilyen vélemények vannak.
Vendég 2004. 11. 08. 12:07
Ott voltam én is ezen a koncerten és nagyon jól éreztem magam. Végre egy olyan koncertet láthattam hazai csapattól , amire azt mondhattam ,hogy - ez igen! Sajnos nagyon kevés hazai előadnónak van ilyen nagyobb koncertje. Természetesen azért akad pl: Ákos,TNT, stb... A Unique még nem tart ott. A szándék viszont látom ott van a csapatban. Szerintem ennek örülni kéne, hogy újra divat a koncertezés. Én ennek szívből örülök.A jó oldalát nézzük a koncertnek.A késés igaz! Kellemetlen volt várni de belefért. Szinte minden koncerten van csúszás. Ki lehetett bírni. Biztos vagyok benne, hogy nem szándlkosan csúsztak ennyit. Egyébként megérte várni. Azt azért én is erősnek tartom,hogy a Unique azért "Nagykoncert"mert élőben játszanak. Ők pont olyan csapat akiket lehet látni élőben máshol is. A negyedházról nem tudok nyilatkozni ,de nagyon sokan voltak. Negyedháznál azért jóval többen. Nagyon szigorú vagy velük. Ha azért elmentél a koncertjükre ezek szerint érdekel a csapat munkája. Kicsit lehetnél optimistább! Félre ne értstd nincs jogom véleményezni amit írtál ,de azért picit furcsa. Ha pedig nem voltál ott ,csak hallottad valakitől nem biztos,hogy ilyen formán le kéne írni. Nem akarlak megbántani ,ez csak egy vélemény.Örüljünk ,hogy vannak újra koncertek és kész! Ne magyrázzunk mögé semmi nagy megfejtést! Nekem nagyon tetszett ezt én vállalom. Gondolom nem én vagyok ezzel egyedül. Sziasztok ! Remélem nem bántottam meg senkit ezzel!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban! cikk képei
Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!Unique - Unique: teltházas lemezbemutató a PECSA-ban!