Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összeáll az Atomic Kitten

Atomic Kitten - Újra összeáll az Atomic Kitten

Az atomcicák úgy döntöttek, újra megpróbálják együtt. Jövőre ismét összeáll a csapat, miután szólóban nem bizonyultak túlságosan sikeresnek a lányok.

Aki esetleg még nem tudná, az együttes tagjai – Jenny Frost, Natasha Hamilton és Liz McClarnon – idén januárban úgy határoztak, hogy időlegesen megválnak egymástól és a zenekar visszavonul. Ám az azóta eltelt hónapok során sem unatkoztak a lányok, hiszen Natasha végre több időt tudott tölteni kisfiával, Josh-sal, a másik két művésznő pedig elindíthatta szólókarrierjét.

Atomic Kitten - Újra összeáll az Atomic Kitten

A kezdetekkor még bizakodó McClarnon és Frost kisasszonyok és pártfogóik egy kis idő elteltével azonban jobbnak látták, ha mégsem erőltetik annyira ezt a szóló dolgot, így hát megszületett a döntés: újra együtt kívánják elkápráztatni rajongóikat, méghozzá egy új kislemez megjelentetésével, melynek kiadását jövő januárra tervezik – adta hírül a Femalefirst.

Atomic Kitten - Újra összeáll az Atomic Kitten

A lányoknak azonban még egy kis türelemmel kell lenniük, mielőtt újra stúdióba vonulnak. Natasha ugyanis jövő év januárjában hozza világra második gyermekét, Jenny Frost pedig az új esztendőben megy férjhez vőlegényéhez, Dominic Thrupphoz.

Egy, az együtteshez közelálló forrás a következőkről számolt be: „A lányok mindig azt hangoztatták, hogy visszatérnek, és most pontosan ezt teszik. Nem fognak csalódást okozni a közönségnek új anyagukkal. Mindannyian nagyon izgatottak a kiadásra váró lemez miatt, és azt tervezik, hogy visszatérésük nagyobb durranás lesz, mint annak előtte bármikor is volt a zenekar.”

Anett

2004. 11. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 11. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 12. 18:46
Képek a kedvelt popcsapatról itt: www.ratemypoo.com
Vendég 2004. 11. 12. 22:57
Ne nézzétek meg ezt az oldalt mer vmi beteges ember gusztustalan oldal címét rakta be ide! :DDDDDDDDDDD
Vendég 2004. 11. 13. 11:26
Én örülök hogy visszatérnek mert az egyik kedvenc együttesem volt
Vendég 2004. 11. 13. 21:58
h ütné má el őket valami kamion

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra összeáll az Atomic Kitten cikk képei
Atomic Kitten - Újra összeáll az Atomic KittenAtomic Kitten - Újra összeáll az Atomic KittenAtomic Kitten - Újra összeáll az Atomic KittenAtomic Kitten - Újra összeáll az Atomic Kitten