Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Ákos legújabb DVD és VHS kiadványa!

Ákos - Megjelent Ákos legújabb DVD és VHS kiadványa!

A napokban kerül a boltokba Ákos Az utolsó hangos dal kisstadionos nagykoncertjéről és azt követő turnéról készült koncertfilm anyaga dupla DVD és VHS kiadvány formájában.

Ákos május 29-i Kisstadionban adott teltházas koncertjét és azt követő országjáró nyári, valamint őszi turnét 16 állomáson keresztül összesen 62.400-an tekintették meg. Ennek a nagysikerű koncertsorozatnak a képi anyagát rögzíti a most megjelent Az utolsó hangos dal című dupla DVD és VHS kiadvány. A koncertturné anyaga hanghordozón október 8-án került a lemezboltok polcaira dupla CD-n és kazettán, a filmes anyag viszont most nyerte el végleges formáját. A koncertfilmből már láthatunk ízelítőt, hiszen a kisstadionos nagykoncert televíziós szerkesztett változatát a Magyar Televízió és a VIVA TV is műsorára tűzte az elmúlt hetekben. De most végre a nagykoncert teljes 120 perces anyagát, valamint a turné 7 extra daláról készített videoanyagot is megtekinthetjük.

Ákos - Megjelent Ákos legújabb DVD és VHS kiadványa!

A képi anyag és az extrák mennyiségének köszönhetően a kiadvány dupla DVD-re fért csak rá. A DVD specifikációi közé tartozik, hogy Dolby Digital 5.1-es DTS hanggal, Hi-fi sztereó hangsávval, ezenkívül interaktív, animált menükkel 5.1-es hanggal és dalszöveg-feliratozással készült el a kiadvány. Az utolsó hangos dal Koncert anyagán (DVD1) kívül a dal három videoklip változata, egy 40 perces dokumentumfilm, a turné 7 extra dala, egy rejtett videó, valamint Tyukodi László turnéfotós közel 1700(!) képéből készült fotógaléria(DVD2) található meg a dupla DVD-n. A több mint 200 perc játékidejű VHS-re szinte minden felkerült, ami a DVD-n is fellelhető, kivéve a fotógalériát és a rejtett videót. A képi anyagot egyébként Papanikolaou Nikosz rendezése mellett többek között Juhász Viktor operatőr és Zsebényi Zoltán vágó segédletével készítették el.

fkriszta

2004. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 11. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 16. 14:22
mennyibe kerül a DVD???
Vendég 2004. 11. 16. 14:26
Császtok! Mi van máitt?
Vendég 2004. 11. 18. 10:57
Jól megfogta a lényeget, azt hiszem. Ami érdekelt, hogy mit találok rajta az kiderült belőle fény!
Vendég 2004. 11. 19. 19:20
Üdv mindenkinek! Gyerekek ez a dokumentum-film állat. Szét röhögtem az agyam. Jó volt látni, hogy mi történt a tihanyi koncerten a színfalak mögött, érdekes volt összerakni azzal amit előről láttunk. Amúgy nagyon jól szól az egész. Negatívum talán csak annyi, hogy hiányolom a konferanszokat, de hát el kell menni a koncertre, ott az igazi. Ennyire teljes anyagot ritkán látni!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent Ákos legújabb DVD és VHS kiadványa! cikk képei
Ákos - Megjelent Ákos legújabb DVD és VHS kiadványa!Ákos - Megjelent Ákos legújabb DVD és VHS kiadványa!