Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”

Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”

Beyonce Knowles nemrégiben tett egy, a rajongók számára nem túl bíztató bejelentést, miszerint a Destiny’s Child legújabb, november 15-én megjelent, „Destiny Fulfilled” elnevezésű albuma lehet, hogy az utolsó lesz a sorban.

Többek között az együttes nemrég piacra dobott albuma sejtelmes, elgondolkodtató címének (Destiny Fulfilled) jelentéséről is faggatta Beyonce-t a Hamburger Morgenpost újságírója a közelmúltban. Az énekesnő az album névadására vonatkozó kérdésre a következő választ adta: „Mindenekelőtt azt jelenti számunkra ez a cím, azt szerettük volna kifejezni vele, hogy többet értünk el pályafutásunk során, mint amiről valaha is álmodtunk.”
Beyonce azonban így folytatta mondandóját, nem kis meglepetést okozva ezzel: „Az új album elkészítése nagyon sok energiánkat fölemésztette, és szembe kell néznünk azzal a ténnyel is, hogy már mi sem leszünk fiatalabbak. Mindannyian családot szeretnénk alapítani, és gyerekeket szülni, így az is elképzelhető, hogy a következő lemez megjelenésére még éveket kell várni – ha készítünk egyáltalán még egyet.”

Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”

Az újságírónak arra a kérdésére, hogy ő és Jay-Z tervezik-e, hogy jövőre összeházasodnak, a fekete szépség így válaszolt: „Még nem vagyok eljegyezve, úgyhogy az esküvő még nincs kilátásba helyezve. Ragaszkodom az eljegyzéshez. Remélem, hogy a csapatban mindannyian megtaláljuk életünk párját, aztán jön az esküvő meg a gyerekek”- tette hozzá az énekesnő.
„Ideális az lenne, ha mindhárman körülbelül egyidőben hoznánk világra csemetéinket, így a kölykök együtt nőhetnek fel.”

Anett

2004. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 20. 7:35
szerintem tök jo ha ujra együt van a csapat
Vendég 2004. 12. 04. 11:23
nagy on jo hogy megint összejöttek....szerintem
Vendég 2004. 12. 08. 11:21
én is örülök
Vendég 2004. 12. 11. 19:41
sirály,hogy a lányok újra együtt vannak!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Destiny’s Child: „Vége a dalnak?” cikk képei
Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”Destiny's Child - Destiny’s Child: „Vége a dalnak?”