Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy hétvége Londonban a Neo Tones - szal

Neo Tones - Egy hétvége Londonban a Neo Tones - szal

Már két év telt el azóta, hogy megjelent a Neo Tones bemutatkozó albuma, amelyen szüleik, a Neoton Família tagjainak dalait dolgozták fel sikerrel. Pásztor Patrícia és Noémi Virág, Jakab György és Bardóczi Gábor által új köntösben lett újra sláger a "Holnap hajnalig", vagy a "Don Quijote".

Az elmúlt hat hónapban viszonylag kevesebbet szerepeltek a nyilvánosság előtt. Ezt az időszakot elsősorban a próbateremben és az Aquarium stúdióban töltötték, hogy elkészítsék második nagylemezüket. A most megjelenő új album már címében - "Mi vagyunk!" - is jelzi, hogy a korábbiakkal ellentétben itt saját számokról van szó: a zenét Gyuri és Gábor, a szövegeket Patti és Virág kreálta, tehát az album létrehozásában mind a négy tag aktívan részt vett. Ennek megfelelően színes, sokrétű album született, amely a popzene palettáján meglehetősen sok árnyalatot képvisel. Ugyanúgy, mint annak idején a szülők lemezei. Az elsőként megjelenő maxi címe "Érzem" és három változata is készült. Az album verzió mellett a teljesen akusztikus "Midnight Bar Remix" egy füstös éjszakai szórakozóhely hangulatát tükrözi, a "Retrelectro Mix" viszont pont ellenkezőleg, tisztán elektronikus, megmutatván, hogy ugyanannak a dalnak milyen sok megközelítése lehetséges.
A számból természetesen klip is készül, melyet az együttes ezen a hétvégén forgat Londonban, különböző helyszíneken. A klipet Herz Péter rendezi, akinek nevéhez többek között a legutóbbi Tankcsapda klip is fűződik.

Jónap Tamás

2004. 11. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 11. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy hétvége Londonban a Neo Tones - szal cikk képei
Neo Tones - Egy hétvége Londonban a Neo Tones - szal