Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamie és Robi: új klip a Wood and Stringsről

Jamie és Robi - Jamie és Robi: új klip a Wood and Stringsről

Októbert elején jelent meg Jamie Winchester és Hrutka Robi Wood and Strings című dupla koncertalbuma és első dvd-je. A fiúk a napokban immár a második dalt másolják ki az albumról, ami nem más mint egy U2 feldolgozás.

A május 7-i koncerten óriási sikert aratott Jamie Winchester és Hrutka Robi. A kétlemeznyi saját szerzemények (It’s your life, Last one out) mellett, három feldolgozást is játszottak, így többek között a U2 "Hold me thrill me, kiss, me…" című nagy slágerét. A dal hangszerelése egészen különlegesre sikeredett. Köszönhető ez annak, hogy Robi napokkal a májusi koncert előtt vásárolt egy mandolint, így arra hangszerelték a dalt. Egy rövid rajongói közvélemény-kutatás alapján döntött úgy a zenekar, hogy ezt választja a Wood and Strings albumról a következő klipnek. Nem volt rossz döntés, ugyanis a dal már a helyszínen is nagyot ütött. A nóta végén a teltházas Millenáris felállva tapsolta meg a zenekart!

Ez adta az ötletet arra, hogy a kiadó kiküldje a szerzőknek, azaz Bono-nak és a U2-nak az új cd-t és dvd-t is! Jelenleg kíváncsian várják a visszajelzéseket.

November 26-án, a VIVA Interaktív című műsorában debütál a Jamie-Robi Band következő videoklipje, a "Hold me, thrill me, kiss me, kill me"! Ne hagyjátok ki!

fkriszta

2004. 11. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 11. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 11. 14:24
ki tud olyan honlapot ahol le lehet tölteni SCORPIONS klippet?????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamie és Robi: új klip a Wood and Stringsről cikk képei
Jamie és Robi - Jamie és Robi: új klip a Wood and Stringsről