Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jól nyitott a Scooter új lemeze!

Scooter - Jól nyitott a Scooter új lemeze!

A Scooter legújabb "Mind the gap" albuma alig pár napja jelent meg, máris sikert sikerre halmoz. Csehországban már a megjelenés napján aranylemez lett! Mindeközben a fiúk leforgatták a következő klipet a One(Always Hardcore) című dalukhoz.

A Scooter vadonatúj „Mind the gap” címet viselő albuma alig került a lemezboltokba, máris hatalmas sikert könyvelhet el. Az immár 10 éves techno csapat nem mindennapi korongja európaszerte vezeti a lemezeladási listákat, Csehországban pedig már a megjelenés napján aranylemezes státuszt ért el. A „Mind the gap” 13 új szerzeményt sorakoztat fel, köztük az év techno himnuszának tartott Jigga, Jigga! és a a funk-house stílusú aktuális slágerük, a Shake That!-et.

Scooter - Jól nyitott a Scooter új lemeze!

A Scooter csapata nem tétlenkedik, a napokban forgatták le a lemez következő maxis dalához a „One (Always hardcore)-hoz a videoklipet. Az új klip forgatása két helyszínen zajlott. Hamburgban egy alagutat zártak le a csapat miatt, majd az Északi-tenger partján található kikötővárosrészt vették birtokukba a fiúk. Látványos autók sora, igazi old-timerek tűnnek fel a klipben. A One (Always hardcore) című dal sokak szerint a „Mind the gap” album egyik leg”Scooter”esebb száma. A Shake That! funkhouse-os kitérője után újból egy hardcore elemekkel tarkított igazi techno slágervárományosra számíthat a nagyközönség. A rajongók már most az új album „Maria”-jaként címkézik. A klipet hamarosan a hazai zenecsatorna is műsorára fogja tűzni.

fkriszta

2004. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 11. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 25. 15:04
A Scooter az jó. Hallgassátok sokan.
Vendég 2004. 12. 02. 2:42
A SCOOTER mindig is isten volt és az is lesz!!!!!!!!!
Vendég 2004. 12. 08. 8:26
Ő a legjobb a világon isteeeeeen technodrome
Vendég 2004. 12. 08. 15:19
Maverix's Message for Everybody! Érzitek az új iramot amit a Scooter diktál? Az új album és az új-szerintem slágergyanús-One(Always Hardcore) című számuk ismét bizonyítja,hogy még mindíg meghatározók Európa zenei világára. Akár tatszik akár nem ők még sokáig velünk lesznek éstáncra hívnak zenéjükkel a disco-ban vagy bárhol! SCOOTER ALWAYS HARDCORE!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jól nyitott a Scooter új lemeze! cikk képei
Scooter - Jól nyitott a Scooter új lemeze!Scooter - Jól nyitott a Scooter új lemeze!Scooter - Jól nyitott a Scooter új lemeze!