Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”

Moby - Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”

Moby nemrég részleteket árult el hamarosan megjelenő, sorrendben ötödik stúdióalbumáról. Az album – melynek a „Hotel” címet adta – előreláthatóan 2005. márciusának közepén kerül a boltok polcaira. A nagylemez megjelenése előtt az énekes ráadásul még egy kislemezzel is megajándékozza rajongóit március elején.

A „Hotel” című album számait Moby 2004 folyamán vette fel és mixelte saját stúdiójában, az Electric Lady Studióban valamint a Loho Studióban ugyanúgy, mint a 2002-ben megjelent „18” című lemezt. Egy sajtóközlemény szerint az album „folytatja Moby eddigi, eklektikus jellegű, többféle stílust felvonultató lemezeinek hagyományát, hiszen az új anyagon éppúgy megtalálhatóak a visszafogott instrumentális számok, a himnuszok és lassú tempójú fülledt jamek, mint ahogy a felpörgetett electro-disco zene és a balladák is."

Moby - Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”

Mint megtudtuk, az új lemezen összesen14 track lesz található, ebből 10 számot Mobytól szólóban hallhatunk majd. Ezen kívül az album tartalmaz két duettet is, valamint szintén kettő instrumentális számot. Az album különlegessége, hogy a dobok kivételével Moby szólaltatja meg a lemezen hallható összes hangszert. Már csak ezért is érdemes lesz beszerezniük az anyagot a Moby-kedvelőknek!

Anett

2004. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Roxana 2005. 01. 18. 13:50
pőá
Vendég 2005. 06. 07. 13:59
Nem tudjátok,hogy hol lehet meghallgatni a számait a Mobynak????
Vendég 2006. 01. 26. 15:44
hol lehet letölteni
s.sonic 2006. 03. 10. 12:19
komoly

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe” cikk képei
Moby - Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”Moby - Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”Moby - Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”Moby - Moby jövőre bejelentkezik a „Hotelbe”