Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!

Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!

Jó egy évvel ezelőtt a fiatalok és kevésbé fiatalok körében a No1. alternatív zenekar kétségkívül a Quimby volt. Újszerű költészetükkel, feszített, lélekbemászó zenéjükkel, lüktető pajzán előadásukkal a hazai undetground zenei szcéna kiváltságosai lettek. Most újra itt vannak.

…történt ugyanis, hogy kettőezervalahányban (2003 februárjában), a zenekar belső feszültségeik miatt, hivatalosan nem „oszlott fel” de beszüntette a koncertezést és a zeneírást. Maradtak a korai idők nagy slágerei a klippé is vált Androidő, a katarktikus Unom című szám, vagy az Ördög magyar hangja – albumon is egyre népszerűbbek lettek az újszerűség felé kinyíló ifjúság körében. Aztán Varga Livius és Kiss Tibi valahogy úgy döntöttek (a körülményeket ne is részletezzük) megint belevágnak – hiszen nagyon hiányzott nekik és az egész zenekarnak a küzünség és a koncertek hangulata.

Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!

Jelenlegi műsorukat eddigi hét nagylemezük számaiból válogatják, új, átdolgozott változatban, meglepetésekkel; a zenekar szavaival: „A pörgő káosz és a rohanó őrület, valamint a sanzonok és keringők ugyanúgy meghatározói lesznek az új turnénak, mint bármelyik korábbi Quimby koncertnek.” A kétórás Quimby koncert mellett a Hiperkarma dobosa, Frenk vadonatúj zenekarával mutatkozik be, Nemes Zoli énekel, zongorázik, Dj. Onoff pedig teszi a dolgát.

Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!

Idő: December 3. és 4. (péntek, szombat) 21.00
Hely: Gödör Klub
Beugró: 2000 pénz (és javasolt az elővétel)

ÁÁ! Aki még nem tudná (és ha Quimby rajongó, hát szégyellje magát) hogy újra aktív a zenekar honlapja, ill. a lenti linkre kattintva elérhető…

Ferenczi Attila

2004. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 12. 02. 20:43
kabbe
Vendég 2004. 12. 08. 11:58
IMÁOM A QUIMBYT!!!!!!! kicsit félek,de arra gondolok,vajon ma mit várok a sorstól.Ha hányok az édestől és izzadok a sóstól.
Vendég 2004. 12. 10. 22:43
élvezz beleeee a fürdőkádbaaaaa
Vendég 2005. 01. 17. 14:34
Imádtam a BUSTED-ot, amíg fel nem oszlott(2004.01.14.) amiatt a faasz CHARLIE miatt aki el ment egy másik punk eggyüttesbe és ott hagyta MATTHEW-t meg JAMES-et. Tegnap tudtam meg és egész nap bőgtem(98 pzs.) Tudom hogy nem a cikkhez tartozik, de minden honnan ők jutnak eszembe!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben! cikk képei
Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!Quimby - Ismét Quimby – budapesti debütálás a Gödörben!