Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az REM újra kiadja teljes kollekcióját

REM - Az REM újra kiadja teljes kollekcióját

Igazi csemegével találkozhatunk hamarosan a zeneboltok polcain. A hírek szerint ugyanis az REM jövő év elején piacra dob egy - az eddig megjelent összes anyagának bővített változatait tartalmazó - nem mindennapi zenei szettet.

Az együttes minden egyes albuma - az 1988-as „Green” címűtől kezdve egészen a legfrissebb kiadású „Around The Sun”-ig – újra kiadásra kerül egy 2 korongos szett formájában jövő év február 14-e táján. A különleges kiadvány az eredeti albumon kívül tartalmaz majd egy bónusz DVD-t is 5.1–es surround hangzással, valamint eddig még kiadatlan dokumentum- és videoanyagokat is.

REM - Az REM újra kiadja teljes kollekcióját

„A Rolling Stone c. zenei lap szerint az anyag jellegzetessége az 1991-es „Out Of Time” extra korongja, amely egyebek mellett tartalmazza a Time Piece eddig sehol meg nem jelent dokumentumanyagát, egy egyveleget a zenekar tagjaival készült interjúkból, kommentárokat az album dalairól – amely album egyébként egykoron az REM első listavezető albuma volt az USA-ban és az Egyesült Királyságban” – tudósít az NME.com.

REM - Az REM újra kiadja teljes kollekcióját

Az REM jelenleg Észak-Amerikában turnézik. Európába 2005. január 7-én érkezik a zenekar, első turnéállomásuk Portugáliában lesz. Örömmel tudatjuk veletek, hogy kis hazánkban január 22-én ad koncertet a csapat. Minden bizonnyal ezen a koncerten is hallható lesz a zenekar legújabb kislemezének, a napokban megjelent „Aftermath”-nak az anyaga.

Anett

2004. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2004. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 11. 30. 15:00
Eddig se ment nektek ez a magyar nyelv, de ez tényleg csúcs. "Az REM újra kiadja teljes zenei garnitúráját". hah... nem ám mondjuk "ismét boltoban/ hozzáférhető a teljes REM lemezkatalógus", vagy "diszkográfia". Garnitúra. Tiszta debil - de legalább nem rűnik ki a többi anyag közül. Borzalmas.
Vendég 2004. 12. 02. 0:30
Szódával elmegy.
Vendég 2004. 12. 04. 11:34
Szia Anett! A cikk jó! Egy bajom van vele (bár lehet, hogy ez az én rossz értelmezésemből fakad) számomra nem derül ki, hogy DVD-n vagy CD-n adják ki a dalgyüjteményt. Jó lenne ha még több cikket olvashatnánk erröl a méltatlanul hanyagolt csapatrol! További jó munkát! R.E.M the best band!!!
Vendég 2005. 01. 28. 11:43
Az miért van, hogy azt R.E.M. Budapesten ad koncertet, és egy betűt sem írtok arról, milyen volt? Egy beszámolót pedig megérdemelt volna...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Az REM újra kiadja teljes kollekcióját cikk képei
REM - Az REM újra kiadja teljes kollekciójátREM - Az REM újra kiadja teljes kollekciójátREM - Az REM újra kiadja teljes kollekciójátREM - Az REM újra kiadja teljes kollekcióját